Tiesitkö näitä Whatsapp-kikkoja? 9 kätevää ominaisuutta

Tiesitko, että jokaiselle kaverille voi asettaa oman merkkiäänen? Kuva: iStock

Olit sitten Whatsapp-keltanokka tai jo pidempään käyttänyt, näihin ominaisuuksiin kannattaa tutustua viimeistään nyt.Lue koko juttu

Kommentit (11)

Vierailija

Kuten aiempi kommentti jo sivusi, puhelimen pitää olla päällä ja samassa wifissä tai muuten yhdistettynä tietokoneeseen, että web.whatsapp.com tai koneelle saatava rinnakkaisohjelma toimivat.

täh?

En käytä whatsappia, mutta miten voin ottaa sen käyttöön niin, ettei tuttava jolla on yhteystietoni puhelimessaan saa siitä tietää? Eikö oletusarvoisesti hän saa ilmoituksen puhelimeensa jos otan whatsapin käyttöön?

Käyttäjä13493
Seuraa 
Liittynyt29.12.2017

Olen melko varma ettei whatsup aktiivisesti ilmoittele kontakteille liittymisestäsi. En ainakaan ole sellaisia ikinä nähnyt. Yhteystiedoissasi puhelinnumeron yhteydessä toki näkyy että sinulla on whatsup käytössä. Jos et halua whatsup viestejä jostain tietystä numerosta voit estää/block hänet kontaktilistalla.

suoehj

Tarvitsetko lainaa? Tarjoamme lainaa instant online -hyväksyntä, henkilökohtainen laina, yrityslaina, auto laina, opintolaina, huonekalu laina, jne. Annamme eurosta 2 000 eurosta 5.000.000 euroa. lainaamme tulee 3 prosentin korolla ja voimme myöntää lainaasiakkaille missä tahansa maailmassa. jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä sähköpostitse supremefinanceltd@hotmail.com

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat