Kommentit (3)

Vierailija

Ai tuli taas lukuhärö se ei ollutkaan seksiviihteen tekoon.

 Yksi suomen hauskimmista ihmisistä en tiennytkään moisesta sehän vaikuttaa jo melkeinpä yli-ihmiselliseltä titteliltä(eikä googlekaan tiennyt) olisiko taas joku kirjoittajan subjektiivinen feminismillä täyteenahdettu käsitys asiasta. 

Toivottavasti tämä ei ole kuitenkaan huumoriltaan näitä kyynisen pisteliäitä hieman pulskistumaan päässeiden katkeran ilkeilevien kotirouvan, vanhanpiian tai lesbomiehekkään stereotyyppisellä jutustelulla vetäviä kun niitä jo on aika paljon suomessa sekä maailmalla-sellainen tuli vain äkkiseltään mieleeni noista ikä sekä maaseuturasistisista kommenteista)- Heikkilää, Norosta, Krisseä Lahtisen Niinaa yms.

Täytyypä joskus kuunnella jos olisi edes yksi Suomen hauskimmista naisista niin sekin olisi jotain.

 Juttuna tämä oli kuitenkin aivan kummallinen kyhäelmä jossa oli erikoisia ristiriitaisuuksia, virheitä, perusteettomia väittämiä tai oletuksia. Noin äkkiseltään voisin käyttää samaa ilmaisua tästä jutusta kuin yllä oli, vaikka en perheenisä olekaan.

Onhan se kuitenkin hyvä että nainen yrittää edetä -en käytä sanaa urallaan, koska siitä voi tulla ikäviä mielleyhtymiä-  ehkä elämässään olisi parempi. Ihan nätti donna joten sen puolesta voisi sopia telkkuun, tulee hieman serkkupoika mieleeni. Ehkä se on hyväkin enne monen hyvän taitelijan komediennenkin ensimmäiset haastikset ovat olleet aluksi kuonaa.

Vierailija

Tuli sitten tasottua tämän naisen suoritus. Suurin osa täyttä p*** ehkä yksi tai kaksi hymähdystä.  Yleisesti ottaen sellainen kiusaantunut yleisfiilis melkein heti tuo kun avasi suunsa.

Vierailija

Pudotin vähän odotusten  rimaa ei oikein mennyt putkeen tuokaan jakso. Suorituspaineet näkyivät. Ehkä se on vaikka yksi suomen hauskimmista Jenneistä seuraavat jaksot näyttävät. Tosin Jenni kyllä veti ohjelmassa tomerasti pientä hevosta ja keski-ikäisen miehen hengen vaarantaminen lentokoneessa antamalla tälle kylmäharjoitusta  kymppikerhoon oli ehkä aavistuksen huvittavaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat