Kommentit (4)

Vierailija

Mutta Anssi ja Suomen mamuyhteisöhän tässä niitä oikeita uhreja juuri ovat. Ainakin jos poliitikkoihin ja mediaan on uskominen.

Vierailija

Minulle on helpompi ymmärtää (huom, ei hyväksyä) Turun huono-osaisen, kodittoman, pahoinpidellyn, syrjityn nuoren sekoamista kuin hyväosaisten sadismia, missä iso joukko hyväosaisia harjoittaa yhteisöllistä vainoamista eli pyrkii tappamaan kohteensa ilman että kukaan tietää että rikosta on tapahtunut edes eli haitantekoa yhtä kohtaan nauttien saditisesti. Aloittajat ovat absoluuttisen pahoja, addiktoituneet vihan lietsomiseen

Ei hyvä juttu

Pelkkiä typeryksiä kun haukkuvat osasyylliseksi tapahtumaan, jonkan kanssa ole mitään tekemistä. Tässä sen taas huomaa miten paha olla on suomen kansalla. Taas löydetiin ihminen kenelle purkaa omaa pahaa oloaan. Kun sattuikin oleman Turussa. Me olimme viikkoa aiemmin samalla torilla. Onnekkaita olimme. Voisko jo ajatella ilmaista mielipahalääkitystä tälle osalle kansasta joka ei keksi elämälleen muuta tekemistä, kuin toisista vikoja ja haukkumista? Olisi kiva tietää kenen kasvattamia tälläiset ihmiset ovat. Ja minkälaiset vanhemmat heillä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat