6 elintarviketta, joita ruokamyrkytysten asiantuntija kieltäytyy syömästä

Maistuisiko? Kuva: Colourbox

Ruokaturvallisuuden ammattilainen listaa ruuat, joihin hän ei koske. Mitä sinä kieltäydyt syömästä?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (69)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Lämpötilassa 160 astetta liha on kyllä korppua! Taas on tietämätön kääntäjä ollut asialla... 160 astetta on Fahrenheitejä, joka 71°C.

Ja sekin (71 celsiusta) on syömäkelvotonta ylikypsää, ellei nyt sittem ole nyhtölihaa tekemässä...

pruit pruit

Itse en koskaan syö nestemäisellä pierulla höystettyjä ruokia. Tiedättehän nykyään varsinkin hienostoravintoloissa suositun tavan , jossa pieru on nesteytettynä pullossa, mistä suhautellaan aromeja.

Siinä on se riski, että pierun mukana leijailevat bakteerit päättävät perustaa uuden yhdyskunnan sinun tontillesi ja siitä seuraa konfikti paikallisten asukkaiden kanssa. Tämä taas ilmenee mm. ripulina ja oksennuksena.

Vierailija

Lämpökäsittekemätön maito saattaa sisältää useita taudinaiheuttajia. Silti lämpökäsittelenättömyys ei Marlerin mukaan ole vaarallista. Lämpökäsittelemättömässä maidossa sen sijaan piilee hänen mielestään niin suuri bakteeri- ja virusriski, ettei hän siihen koske. . . Mitä tämä kohta tarkoittaa?

Muru

Kaikki salaatit ja mausteet joita ei ole pakattu.ei pitäisi kenenkään syödä, ihan sama ku nämä lounas pöydät, siellä käydään vaikka millaisessa räkätaudissa, ja ne työmiehet niissä paskasissa vaatteissa, puseroista tippuu vaikkas mitä,kun he ruokaa ottaa ,siinäkin pitäisi olla jokin raja että likainen pusero tai takki pois kun pöydästä haetaan,, en sen vuoksi koske ikinä lounaspöydän herkkuihin....enkä ole ainut...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat