Saitko puhelun tuntemattomasta numerosta? Teinien kikka auttaa selvittämään sen ilmaiseksi

Whatsapp on kätevä, maksuton palvelu, jota voi käyttää muun muassa ryhmäviesteihin. Kuva: Colourbox

Whatsapp-niksi helpottaa tuntemattoman numeron selvittämistä.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (50)

Ossi

Voi luoja, jos tuntemattomasta numerosta tulee puhelu niin näytössä lukee yksityinen numero joten sitä et nää vaikka kikkailisit mitenkä. Jos numero näkyy, se ei ole tuntematon.

Jeeee

Todellakin teinien höpötyksiä. Häiritsevät myyntinumerot eivät ole Whats-apissa. Ne saa selville muualta netistä, esim. "kuka soitti" sivustoilta.

Vierailija

teinien hömpötyksiä kirjoitti:
Helpompaa on kun lataa fonecta caller sovelluksen puhelimeen. Ei tarvi klikkailla mitään ja näet kuka soittaa ja löydät helposti numerotkin. Siihen mitään vatsapissaa tarvi.

Ja fonecta caller on ilmainen ei tarvitse maksaa käytöstä mitään ja löytää paremmin tietoa kun whatsapp

Vierailija

Esim. yritysnumeroita ja puhelinmyyjiä ei löydy whatsappista eikä myöskään niitä, jotka ovat laittaneet asetukset niin, että heidän tietonsa eivät näy yhteystietolistan ulkopuolisille ihmisille. Mutta teineillä ei taida olla minkäänlaista halua yksityisyyteen nykyään. Itselläni kaikki tiedot aina salattuna, minua ei löydä facebookistakaan ulkopuolinen.

Plörisee ja vinkuu

Ihan vain tiedoksi, mikäli haluat jonkun kaverin oieesti kiinnostuvan sinusta, lopeta stalkkaus, nettiurkkiminen, valehtelu ja kiertely hunajan ympärillä;

Mitä enemmän sitä teet julkisesti, sitä enemmän saat myös kateellisilta lokaa ja kapuloita rattaisiisi, eli silloin lovi ei leisku kun muut käyttävät vaahtosammuttimia, tahallisesti, vaikka olisi jopa oma ojassa.

Eli unohda apsit ja aplikaatiot, ryhdy face to face, ilman etäohjausta, kuten ennenkin ennen ajanlaskumme alkua. Mikäli kertasellainen on näköpiirissä, se tulee kyllä ilmi, pikemminkin aiemmin kuin myöhemmin.

Monet noista vinkeistä kaatuu jo oletuksiin.

Vierailija

Nyt kuvittelevat teinit olevansa jotenkin fiksuja kun ovat tämmösen ”keksineet.” Kuka tahansa perusälyllä varustettu 15-30+-vuotias ymmärtäisi tuon.

Vierailija

SalainenNro kirjoitti:
Pitäkää mielessänne että tällä tavalla vuodatte mahdollisesti salaisiakin numeroita ulkomaisten kaupallisten palvelujen rekistereihin ja epämääräisiin tarkoituksiin. Kun annatte kaiken maailman sovellusten tutkia / synkronoida ja tehdä periaatteessa mitä vaan kontaktiluetteloissanne oleville numeroille ja nimille, voitte rikkoa myös yksityisyyden suojaa ja pahimmassa tapauksessa vuotaa sellaisenkin ihmisen yhteystietoja joka on viranomaissuojeluksessa jne. Kaikki vaan eivät halua luovuttaa numeroansa Facebookille (WhatsApp), Googlelle ym. Vastuutonta toimittajaltakin oikein mainostaa tällaisia kikkoja.

Totta, mutta numerosi on jo esim facebookin tiedossa, jos jollain ihmisellä on facebook asennettuna puhelimeensa ja sinun puhelinnumerosi tallennettuna puhelimeen/sim kortille, vaikka itse et facebookissa olisi ikinä ollutkaan. Kieroa.

someone

Ei löydy numerotiedustelusta eikä muualtakaan, kun on liittymästä määritelty numero salaiseksi.

Vain viranomaisille näkyy soittaessa-kin- numero. Muille ei selviä.

Salassa on ja pysyy

Juurikin näin. Ja niin sen pitää ollakin.

Eivät kaikki halua tietojaan julkiseksi.

Omaa numeroani ei saa tiedustelusta. Helppoa, kun vain liittymään määrittää numeron eston. Saa ihan rauhassa yrittää etsiä ;).

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat