Sivut

Kommentit (42)

Ossi

Voi luoja, jos tuntemattomasta numerosta tulee puhelu niin näytössä lukee yksityinen numero joten sitä et nää vaikka kikkailisit mitenkä. Jos numero näkyy, se ei ole tuntematon.

Jeeee

Todellakin teinien höpötyksiä. Häiritsevät myyntinumerot eivät ole Whats-apissa. Ne saa selville muualta netistä, esim. "kuka soitti" sivustoilta.

Vierailija

teinien hömpötyksiä kirjoitti:
Helpompaa on kun lataa fonecta caller sovelluksen puhelimeen. Ei tarvi klikkailla mitään ja näet kuka soittaa ja löydät helposti numerotkin. Siihen mitään vatsapissaa tarvi.

Ja fonecta caller on ilmainen ei tarvitse maksaa käytöstä mitään ja löytää paremmin tietoa kun whatsapp

Vierailija

Esim. yritysnumeroita ja puhelinmyyjiä ei löydy whatsappista eikä myöskään niitä, jotka ovat laittaneet asetukset niin, että heidän tietonsa eivät näy yhteystietolistan ulkopuolisille ihmisille. Mutta teineillä ei taida olla minkäänlaista halua yksityisyyteen nykyään. Itselläni kaikki tiedot aina salattuna, minua ei löydä facebookistakaan ulkopuolinen.

Plörisee ja vinkuu

Ihan vain tiedoksi, mikäli haluat jonkun kaverin oieesti kiinnostuvan sinusta, lopeta stalkkaus, nettiurkkiminen, valehtelu ja kiertely hunajan ympärillä;

Mitä enemmän sitä teet julkisesti, sitä enemmän saat myös kateellisilta lokaa ja kapuloita rattaisiisi, eli silloin lovi ei leisku kun muut käyttävät vaahtosammuttimia, tahallisesti, vaikka olisi jopa oma ojassa.

Eli unohda apsit ja aplikaatiot, ryhdy face to face, ilman etäohjausta, kuten ennenkin ennen ajanlaskumme alkua. Mikäli kertasellainen on näköpiirissä, se tulee kyllä ilmi, pikemminkin aiemmin kuin myöhemmin.

Monet noista vinkeistä kaatuu jo oletuksiin.

Vierailija

Nyt kuvittelevat teinit olevansa jotenkin fiksuja kun ovat tämmösen ”keksineet.” Kuka tahansa perusälyllä varustettu 15-30+-vuotias ymmärtäisi tuon.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat