Täytätkö vesipullon yhä uudelleen? Tästä ällöttävästä syystä ei kannattaisi

Jos pullossa on naarmuja tai halkeamia, se kannattaa heittää pois. Kuva: Colourbox

Vaikka pullossa pitäisikin pelkkää kraanavettä, siellä voi silti piillä terveysriski.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Anonymos

Koskaan kukaan lifestyle-julkaisu ei kyseenalaista sitä että tämmöinen ihmeellinen bakteerikammo tekee ihmisistä suojattomia. Joka päivä kropan pitää taistella ja kehittää vastustajia aina uusiutuvalle bakteerikannalle. Tietenkin joku raja pitää olla, mutta ...
Aikoinaan naapurin jankutti vanhaa viisautta että "paskan hajussa kaikki kukoistaa ja kasvaa"  alan pikku hiljaa ymmärtää lausahdukseen sisältyvän ikiaikaisen viisauden!

Että tämäkin piti nähdä.

Kyllä jos muovipulloon tulee halkeama niin vesi tulee ulos. Mites nämä urheiluseurojen juomapullot. Miten sairaita kaikki junnuista sm tasolle ovatkaan kun kokoajan samoista pulloista juodaan. Voi hyvänen aika tätä touhua.

Markkinatalous rulz

Ehkäpä tutkimus on pullovettä hyvällä hinnalla myyvien firmojen. Onhan tutkittu että kraanavedessä bakteerimäärä on todella paljon pienempi kuin pullotetussa vedessä. Vaikuttaa kätevältä aivopesulta johon media on lähtenyt mukaan.

Asiantuntija

Itse asiassa juurikin nuo pullovedet pitävät sisällään suuren riskin. Vesi ei säily juomakelpoisena pullossa iäisyyksiä.

Virtaava vesi, hyvin puhdistettu talousvesi on aina laadukkaampaa, kuin luonnonvedet.

Tämä pullovesibisnes on ihan typerää.

mummi

Kesäisin vaunulla meillä on sellainen muovinen vesiastia, johon kotoa otamme juomavettä mukaan. Viikonlopun jälkeen heräsin niin kehoni oli kauttaaltaan punaisen kirjava. Allerginen reaktio mihin? Käytiin läpi kaikki vaihtoehdot mitä olin tehnyt toisin kuin muut. Ja sitten välähti - minä olin juonut vettä mehun kanssa vettä keittämättä.
Kävin lääkärillä ja sain lääkityksen. Sen jälkeen olen puhdistanut ko. säiliön kunnolla ja tänä kesänä aion ostaa uuden astian - varmuuden vuoksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat