Sivut

Kommentit (21)

Hieno idea!!!

Ihan mahtava idea! Haluan lohduttaa teitä ylipainoisia naisia silti, että harvemmin nainen on "sopiva" oli minkä kokoinen vaan. Itse olen laiha kai jostakin luonnon oikusta, joten kaikki katsovat oikeudekseen kommentoida kehoani. Aina tuputetaan ruokaa, että saisin lihaa luiden ympärille tai sitten vihjataan, että pitäisi dieetti lopettaa, vaikken millään dieetillä olekaan. Laihoja kyllä arvostetaan, kunhan on muotoja. Jos muotoja ei ole, saa kyllä arvostelua osakseen. Aika harva on kuin J. Lo. Siksi kannattaa vaalia itsetuntoaan ja samalla tehdä pieniä muutoksia kohti terveempää elämää oli ruumiinrakenne mikä hyvänsä!

lässytetään muodin vuoksi..

Syrjinnän ja rasismin määre  on jännä miellä  hoikat  ei saa mennä samaan paikkaan kuntoilemaan  kuin tukevat ja  esimerkki kovasta rasmista  Suomalaisia saa moittia  mennen tullen lehdistössä  juupa juu ..tälläistä mutu menoa meillä??Ollaan  niin hiton muodikasta mielipiteineen jotka eivät perustu kuin iteseään   esille tuontiin ja   mie mie ajatteluun..enkä kirjoita nyt pelkästään tästä pulskille tarkoitetusta salista vaan ihan yleisesti!

Vierailija

Kiva, että on tälläinen sali, voisi olla muissakin kaupungeissa. Ei tee lihavien/ylipainoisten mieli mennä kuntosaleille hoikkien/laihojen arvosteltaviksi. Ikävä kyllä nuoret laihat tytöt toisilla saleilla nauravat lihaville ja keskustelevat äänekkäästi, että mitäköhän toikin läski täällä tekee!! Ei toki voi yleistää, että kaikki näin toimivat!!

Laiska

Etelään kanssa samanlainen kuntosali. Ei todellakaan halua urheilla pinnallisten meikkipellejen silmien alla! Moni mies istuu yhteis salissa vaan bongaamassa misuja... On nähty... Nykyään kuntosalit on treffipaikkoja, treenaappa siinä pakaroita kun joku tumma mamu läähättää persauksen takana. Hyi

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat