Sivut

Kommentit (21)

Solar Plexus

Millainen haloo mahtaisi nousta, jos joku perustaisi kuntosalin jonne ei ole ylipainoisilla asiaa? Syömishäiriöitä on nimittäin sekä itsensä sairaalloinen lihottaminen ja myös laihduttaminen.

Vierailija

Mikä tässä nyt sitten on väärin että pitää valuttaa??? Tuskin sutjakkaat mallitytöt tällaiselle salille jonottavatkaan. Eikö se ole hyvä että ihmiset löytävät paikan jossa kuntoilla?! Sitäpaitsi, onhan olemassa esim deittipalvelu vain kauniille ja hoikille ihmisille.

Tuppura

Minua ei ole kyllä koskaan haitannut mennä ylipainoisena ja vanhana naisena (aloitin 56 v) salille. Kai se iäkkäämpänä sitten on itsetunto niin kohdillaan ettei ole tullut mieleenkään ajatella että mitä muut minusta ajattelevat. Minulla on oma pt:n tekemä treeni, jonka käyn läpi, kestää n. 1,5 tuntia ja teen sen paljon ympärilleni katsomatta. Käyn salilla, jossa on pääasiassa rautaa nostavia "körmyjä", joten ei se mikään näyteikkuna olekaan, hevi-musiikki pauhaa. Sali on halpa, en kaipaa infrapunasaunoja enkä mitään muutakaan härpäkkeitä. Hyvät laitteet, aina tilaa ja siistiä, auki 24/7. Pieni peliseinä löytyy ja hyvä niin, joidenkin liikkeiden kohdalla on hyvä nähdä, että tekee liikkeen oikein.

Vaarallista

Särähti aika pahasti ettei ole peilejä? Ei ne peilit siellä ole pullistelijoita varten. Ne ovat siellä lähinnä tekniikan tarkastusta varten, koska etenkin vähän treenanneen on todella vaikea hahmottaa kehon asentoa ja seurata, että paketti pysyy kasassa liikkeitä tehtäessä.

Vierailija

Kyllä kaikki aina tekosyitä keksii, oli tälläisiä ihmellisyyksiä tai ei. Jos oikeasti haluaa laihtua niin kyllä se hoituu ihan normaalillakin salilla, tai vaikka ilman salia. Kyse ei kuitenkaan ole mistään rakettitieteestä, vaan siitä että täytyy kuluttaa enemmän kaloreita kuin mitä ottaa sisään.

En myöskään ymmärrä peilien puutetta.. Mikä voisikaan mennä vikaan kun aloittelijat paukahtavat salille tekemään liikkeitä eivätkä edes näe peilistä että tekevätkö kyseisen liikkeen oikein vai ei.

Mutta hyvä jos tälläisellä idealla saadaan isompiakin ihmisiä liikkumaan, huonot elämäntavat kun usein periytyvät lapsille. Kun ihminen oppii lapsesta asti syömään epäterveellisesti niin on varmasti vaikeaa tehdä suurta elämäntapamuutosta jotta voisi laihtua.

Vierailija

Ottakaa nyt reippaat yrittäjät oikeasti koppi tästä asiasta ja perustakaa vastaavia saleja ympäri maan. Kainuuseen kiitos ihan ekana :) Monen monta kertaa on saliharrastuksen aloittamista ajateltu, mutta ei sinne ihan oikeasti ilkeä mennä, kun on monta kymmentä kiloa ylipainoa. Itsehän se on hankittu ja itse päästävä eroonkin, mutta ei silti riitä pokkaa mennä pökähtymään pelkästään hyväkuntoisten ihmisten keskelle. Eikös se ole niin, että ihan koko kansan kannalta on aina parempi, jos pysyttäisiin terveenä konstilla kuin konstilla, niin ei tarvitse hyväkuntoisten tästä ottaa itseensä (viittaan kaikella kohteliaisuudella aiempaan). Tämä ois aivan mahtava juttu, kiitos rempsakkaille savolaisille, levittäkää asiaa koko Suomeen! :)

ukkollo

Vierailija kirjoitti:
Mikä tässä nyt sitten on väärin että pitää valuttaa??? Tuskin sutjakkaat mallitytöt tällaiselle salille jonottavatkaan. Eikö se ole hyvä että ihmiset löytävät paikan jossa kuntoilla?! Sitäpaitsi, onhan olemassa esim deittipalvelu vain kauniille ja hoikille ihmisille.

JA mihin mä ny sitten??? en oo laiha, en lihava, en lihaksikas, enkä kauniskaan? onko taviksille mitään?

Vierailija

Tämä sali on suurta rahastusta ainoastaan eli rahat pois ja tilalle onnettomat vanhentuneet laitteet! 200 euroa surkeasta "opetuksesta" joka ei kata yhtään mitään! Treenaaminen ylipainoisilla on todella vaikeaa noilla laitteilla ja toisia laitteita on mahdoton käyttää! Paremmin pärjää tavallisella salilla sillä monilla niistä paremmat ja nykyaikaisemmat laitteet! En todellakaan suosittele!

Säätyyn katsomatta Hyvää Joulu...

Niitä saleja minne ylipainoisilla ei ole asiaa on pilvi pimein.Tiedoksi.

Täytyy olla todella hyvä itsetunto jos siellä "tavallisella"salilla ylipainoisena pystyy käymään.

Katsomiset/tujottamiset/kuiskimiset ei riitä vaan tullaan ihan suoraan sanomaan,

Lopetin juuri veijumpan ko.syystä.

Täälläkin on kommentoijia joilla ei ole hajuakaan lihavuuden syistä.

Eikö teillä todellakaan ole muuta tekemistä kuin lyödä lyötyjä.Oletteko niin ylivertaisia ja onnistuneita?

Ko.salille menisin jos olisi kotikaupungissani.

Vierailija

Luin tästä Kuopiolaisesta salista jo aikaa sitten. Miksei stadissa ole jo vastaavaa? Normaalille salille en vielä ole henkisesti valmis joten treenaan kotona. Mutta olisi mukavaa treenata samankokoisessa remmissä ilman paheksuntaa.

Vierailija

Yli 80cm vyötärönynpäryksen vaatiminen naisilta ei ota ollenkaan huomioon kropan mallia. Itselläni vy on yli 80cm vasta bmi:n ollessa noi 35. Kun bmi on 25 on vyötäröni alle 70cm, koska olen päärynävartaloinen. Ylipainoni on kertynyt lähinnä alavartaloon reisiin ja lantiolle. Muuten hyvä idea.

Anteeksi nyt vain mutta..

Nyt on kyllä aivan pakko tähän kommentoida, että tämä sali kyllä sallii hoikatkin ihmiset, itse kävin täällä vuoden, ja sinä aikana näin vaikka kuinka paljon siellä hoikkia ihmisiä, tasoon nähden todella kallis vieläpä, että en oikein suosittele, itselleni oli juurikin tuo että hoikat ihmiset pääsee sinne syy lopettamisee, siirryin läheiselle salille joka hintaan nähden paljon parempi.

eli te jotka nyt ajattelette että tämä on todella hyvä idea, totuus voi olla sitten vähän karumpi kun siellä sellainen fitness mimmi/mies kävelee ovella vastaan :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat