Vaatemyyjä väittää avoimessa kirjeessä: Äiti haukkui tytärtään lihavaksi, heitin hänet ulos liikkeestä

Sanokoon äiti mitä tahansa, minä rakastan tätä mekkoa! Kuvituskuva: Shutterstock

Vaatekaupan työntekijän kirjoittama avoin kirje herättää somessa keskustelua ja kysymyksiä.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Hyvä

Juttua on nyt korjailtu ja dissaava sävy on poistettu. Taisi toimittajalla olla huono päivä, kun oli aluksi niin kärkkäästi epäilemässä jutun aitoutta ja vaikutti siltä että epäili edes Hannaa olevan olemassa.
Ihmettelen kuitenkin, miksei ole mainintaa jutun muokkaamisesta. Hyviin tapoihin olisi myös kuulunut pyytää anteeksi asianomaiselta.
Asia on todella tärkeä. Puhutaan paljon koulukiusaamisesta ja työpaikkakiusaamisesta, mutta nämä kotioloissa tapahtuvat on kuitenkin niitä kaikkein pahimpia Ne murentaa ihmisen lapsuuden. Äitien ja isien pitäisi olla lastensa idoleita.

Hetken jo luulin, että onko lehden toimituksella mitään etiikkaa ja minkälaiset arvot lehdessä vallitsee.

-S-

Vierailija

Menaiset.fi julkaisi kyseisen artikkelin 6.10. klo 12.52 sellaisena kuin se on yhä verkossa. Jutussa ei ole merkintöjä editoinnista, koska juttua ei ole muutettu tai muokattu sen julkaisemisen jälkeen.

Ystävällisin terveisin
Iina Artima-Kyrki
Päätoimittaja, Me Naiset

Vierailija

Eiköhän tuollaisissa tilanteissa haukkujan mielessä ole jotain häikkää. Ja ei: en kerro tässä kaikista mielenterveydesongelmaisista. Enkä tunne tätä äitiä. Omani tunsin, ja haukkuja tuli. Tosin kodin seinien sisällä.

YlpeäNainen

"Hieno kertomus, vähän kuin Tuhkimo, mutta nykyaikaan modattuna" -> Ei tuo kommentti ollut kirjoitettu epäuskossa tarinan aitoudesta. Kommentoija on kommentin lopussa kysynyt saako tuota myyjän postausta jakaa, koska hän halusi mainostaa ko. yritystä myös itse omissa kanavissaan. Mutta senhän tämä roska-artikkeli oli sopivasti jättänyt mainitsematta. En löytänyt postauksesta yhtään epäuskoista kommenttia.

Mutta naistenlehdet taitaa elää sillä, että meillä naisilla on huono olla itsemme kanssa, se kun myy. Ei yllätä, että toimittajan nimeä ei ole julkistettu. Hävetä saa tällaista kirjoitustyyliä.

https://www.facebook.com/maahantuojienoutlet/posts/1124775390949386 

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat