Sivut

Kommentit (110)

Mainoskuvia Aasiaan?

Aasiassa, tutussa kuvaamossa menin kehityttämään kuvia ja neiti kopio haluamani tiedoston sekä sovimme mistä kuvista lisäkopioita. Muistitikku jäi sinne pöydälle, soitin ja sanoivat laittaneen talteen. Seuraavana päivänä ei ollut kuvia ja ei muistitkkua - kova hämmennys ja käsiä levittelivät.

Kumminkin heiltä löytyi tietokoneelta nyt kaikki muistitikulla olleet kansiot. (olivat erillään omassakin per kansio) Eli muistitikkuuni oli perehdytty ja se sisälsi kesä,syksy, talvi jne kuvia Suomen, Ruotsin ja Norjan luonnosta, hyviä kuvia sieltä Aasiastakin - valitettavasti myös perhekuviamme.

Nyt odotan "mielenkiinnolla" seuraavaa reissua ja kohtaamista kyseisessä kaupungissa kenties mainoskuvissa niitä ottamiani maisemia - kenties kuvamuokattuja lapsianikin.

(Mikäli menisin kyselemään sitten oikeuksiani niin varmasti "syyllinen" olisi joku muistitikun varastanut asiakas jota ei voi selvittää...)

Hyviä reissuja mutta tuo tapahtuma tuli äkkiseltään erikoisempana mieleen.

Vierailija

Olen joskus muutamia  luontokuvia  ottanut mukaan   kun huomasin että ihmiset oli aivan lääpällään  aiheesta.  Kovasti piti todistella  että  aitoja  kuvia  ilman meikkiä.  Onneksi  oli kohdemaan kieltä  hallitseva ihminen mukana,  muutoin olisin ollut  hikisessä  pulassa.

Suomen luonto  on upea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tämä siirrettiin  Matkaopaslehden  mukana  ET hoteisiin.   Jos sisältö on ruma niin poistakaa ne ylläpidon jutut  Turkkilaisesta taksikuskista

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat