Entinen tv-juontaja tähtää puudildolla kansainvälisille markkinoille

Saammeko esitellä: Herra Rosewood, tyttöjen – ja miksei poikienkin – uusi ystävä.

Tea Latvala halusi suunnitella dildon, jota myytäisiin seksikauppojen sijaan sisustusliikkeissä.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Suomalainen yrittäjä

Millä tavalla "Uutta suomalaista puunjalostusta" auttaa suomalaista teollisuutta Tekesin tukemana jos tuote valmistetaan Puolassa?
Idea muutoin erinomainen - mutta jos muotoulua aletaan tehdä hinta edellä niin kannattaako jatkaa ja tukea?

luonnovarojen_tuhlausta

On vielä liian kallis. Ei tuosta massatuotteeksi ole tuolla hinnalla. Tuoteseloste Kaalimadon sivuilla: "Brasilian ruusupuuta käytetään laadukkaissa soittimissa kuten kitaroissa". Wikipediasta löytyy taas tieto: "Brasilianpalisanteri eli Brasilian ruusupuu on trooppisessa sademetsässä kasvava puulaji. Brasilianpalisanteria on hakattu liikaa ja se on IUCN:n luokittelussa vaarantunut laji. Nykyisin CITES sopimus kieltä lajin kaupallisen käytön kokonaan". Eli tätä puulajia ei missään tapauksessa saa käyttää ja vielä TEKES lähtee tukemaan tätä tuotetta. Siis onko ympäristökysymyksillä mitään merkitystä? Olen pitänyt koko luonnosta vouhkaamista tarpeettomana ja hysteriaa lietsovana toimintana. Ei voisi uhanalaista puulajia turhempaan käyttää kuin dildona. Ostakaa ihmiset muovi- ja silikonidildoja.

Kaapo

Suomessa on tavarataloketju nimeltään "Puuilo". Kannattaisi kenties ehdottaa heille jonkinlaista yhteistyötä. Iloinen asiahan tuollainen puinen dildokin on.

Julkisuustemppu

Vuolin puusta tekorinnat. Goodbye silikonit. Näillä suomi nousuun! Ettei nyt tekijä hakisi vain pientä julkisuutta? Kohta ollaan tv:n parisuhdeohjelman juontajana takomassa rahaa. Seksi - on se niin kiinnostavaa. Not

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat