Sivut

Kommentit (19)

Reisk

Toivon todella että nykypoliitikot tulevat saamaan samaa lääkettä ja mahdollisimman pitkään vaikka eihän tämäkään heitä koske. Tienailevat vaan näilläkin säästöillä.

Onni pienistä asioista

Äitini on muistisairas ja asui yksin ja kotihoito kävi hoitamassa. Kuitenkin hän istui lattialla eritteissään. En syytä kotihoitoa mutta tilanne oli raskas kun töiden jälkeen kävin häntä hoitamassa. Silloin päätin ottaa hänet omaan kotiini. Vuosi on nyt kulunut ja äitini voi hyvin. Ei enää kaatuilua, ruokaa saa nyt poikien kokkaamana..käyn töissä mutta poikani auttavat hoitamisessa joten nyt on kaikki hyvin 😅

Jari Koivisto

Ohjelma oli parempi kuin tämän jutun otsikko!

Kiitos siitä, ettei Arman lähtenyt mässäilemään vanhustenhuollon epäkohdilta. Niitäkin kyllä on, kuten näistä kommenteista voi lukea. Suomalaista vanhustenhuoltoa vie kuitenkin eteenpäin paljon paremmin ohjelmassakin esiintulleet hyvät käytännöt ja onnistumiset. Oikeinkin voi tehdä, kyse on useimmiten asenteesta.

Hoitsu

Hoitajana toivoisin todellisuutta vastaavaa ohjelmaa. Ei kaunistelua kuten ohjelman yksikkö teki. Toimittajana tulisi ottaa mukaan kriittisyyttä ja nähdä oikea arki.

Toivoisin keskusteluun tuotavan myös läheisten piittaamattomuus. Äitienpäivänä kauniit kattaukset odottivat. Onneksi muistisairaat eivät tilannetta hahmota, kun aivan lähellä asuvista perheenjäsenistä ei yksikään ilmaannu vierailulle. Henkilökunnalle jäi tosi paha mieliala.
Meillä tuntuu esille nousevan vain näyttävät juhlaesitykset. Asukkaalle tärkeintä on pienet arjen toimet kuten kahvilla istuminen ja koskettaminen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat