Suurin pudottaja -voittaja laihdutti 60 prosenttia painostaan – onko hän jo liian laiha?

Lukittu
Kuvakaappaus Youtube

Yhdysvaltojen Suurin pudottaja -kilpailun tuorein voittaja pudotti ohjelman aikana noin 70 kiloa.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Kyllä, tämä nainen on liian laiha. Sen sijaan että hän olisi laihduttanut järkevästi (lopettanut kun saavutti normaalipainon) hän päätti vetää överiksi ja laihduttaa itsensä alipainoiseksi luuviuluksi. Tällainen laihdutus ja sen julkinen esitteleminen antaa huonon roolimallin kaikille laihduttajille. Laihdutuksen tavoite pitäisi olla terveys ja hyvä kunto. Tällaisia keskitysleirivangin näköisiä luuviuluja katsellessa ei voi muuta kuin todeta, että ohjelman tekijöiden harkintakyky petti. Ohjelman sääntöihin pitäisi lisätä sellainen vaatimus, että jos laihdutus menee överiksi (alipainon puolelle) niin kilpailija potkitaan ulos. Voittaja ei ole se, joka laihduttaa eniten (kuihtuu luurangoksi) vaan se, joka on kilpailun loppuessa hyväkuntoinen ja normaalipainoinen.

Jos on kilpailu jossa on tarjolla 185 000€ niin punnitukseen olisin siinä kevyt kuin mahdollista. Varmasti hänkin on nesteet ottanut kropastaan pois. Punnituksen jälkeen painoa varmasti tulee takaisin.

Olen ihmetellyt samaa jo useiden loppukilpailijoiden kohdalla. He ovat suorastaan kuivumistilassa. Varmaan vedetty nesteenpoistolääkkeitä ennen viimeistä punnitusta. Yksi latinomies oli ilmeisesti ihan psyykkisesti romahtamisen partaalla.

Tuon vierailijan kommentti ohjelman sääntöjen muuttamisen tarpeesta on hieno ehdotus.  Raija

Enää ei riitä että on normaalipainoinen ja terve, pitää olla joko laiha tai fitness-tyyppinen. Liikunnan pitää olla tavoitteellista, se ei saa olla hauskaa. Vaikka ihminen olisi hyväkuntoinen, se ei riitä jos ei lihakset erotu. Nykypäivänä normaali tai pari kiloa "ylipainoinen" ihminen nähdään liian lihavana kun ollaan totuttu näkemään photoshopattuja, syömishäiriöisiä malleja mediassa. Surullista, ei voi muuta sanoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat