Huippukokki Stefan Richter: "En halua tehdä töitä parisuhteeni eteen"

Lukittu
Suonenjoella asuva Liisa-äiti on julkkiskokki Stefan Richterille maailman tärkein ihminen. Häneltä mies oppi aikoinaan myös ruuanlaiton. ”Parisuhteessa naisen on osattava laittaa ruokaa. Teen sitä työkseni, joten en halua kokata enää kotona”, Stefan kertoo.

Julkkiskokki Stefan Richter tuijotti nuorempana aina ensimmäiseksi naisen takapuolta ja rintoja. Nyt hän etsii naista, joka on itsevarma, onnellinen ja hauska.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Voi ei, eipä ole kauhean houkutteleva mies. Ja tosiaan parempi jättää lapset hankkimatta, jos kuvittelee ettei sitten enää voi matkustella tai ylipäätään tehdä mitään, tai jos ei tajua, että kun lapsia on, niin yleensä tervepäiset ihmiset haluavat olla lastensa kanssa. Sen rinnalla ei minäminä-aika ole yhtään mitään. 

Kyllä mulle kelpaisi juuri tuollainen mies, menee elämänarvot kyllä aika yksiin!!!! mutta oman "stefanini"olen jo löytänyt, ja elämä on todella hienoa myös ilman lapsia!!!!

Kunnioitan ihmisiä, jotka tajuavat, että "Se [lapsen saaminen] muuttaisi seuraavat kaksikymmentä vuotta elämästäni.", kuten hän sanoi. Ja ymmärtää olla tekemättä lapsia. Liian paljon näkee ihmisiä, jotka ovat tehneet lapsia, mutta sitten pian kyllästyvät niihin. Lapsi ei ole nukke. 

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat