Artikkelista: Me Naiset uudistui!

Lukittu

Uudistuneen Me Naiset -lehden ensimmäisessä numerossa lähdetään julkkisten matkaan uudella Radalla-palstalla. Tsekkaa myös uudet kolumnistit.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (39)

Mihin katosi tilaamani laadukas Me Naiset-lehti? Yksi Yhteishyvä riittää meille ja mieskin on pettynyt. Muistelee kaiholla Hello Hollywood-palstaa.

Samaa mieltä. Ei lehti uudistunut millään merkittävällä tavalla, vaan "annaantui" nolosti. Ja ne epäolennaiset on niin hauska juttu oikeasti - jotain mitä muilla ei ole! Ei niitä tarvitse hävetä tosikkojen ja herneen nenään vetäjien vuoksi ja piilottaa viimeiselle sivulle. MeNaisten parasta antia on ollut huumorintaju ja toisaalta kyky kirjoittaa inhimilliseen sävyyn vaikeistakin asioista.

Otsikon fontti on todella ankea! Olennaiset takaisin omalle paikalleen. Jatkisten taso on erittäin vaihteleva. Lehden taso on laskenut päätoimittajan vaihdon jälkeen.

Aivan samaa mieltä kuin edelläkirjoittavat tilaajat. Entisessä versiossa oli paljon luettavaa, tämä "UusiAnna" on löysästi taitettu ja halvannäköinen. Ei kiitos.

Varsin jännä juttu, että lehteen lukijakirjeistä oli poimittu vain uudistunutta lehteä vuolaasti kehuvat kommentit. Täällä netissä kaikki ovat olleet varsin yksimielisesti sitä mieltä, että uudistus on epäonnistunut, tehnyt lehdestä sekavan ja annamaisen. Pidän lukijoiden aliarvioimisena sitä, että aiheellinen kritiikki on sivuutettu.

Uusi ulkoasu on minusta erittäin epäkiinnostava ja kokonaisuus sekava. Ymmärsinkö oikein, että suosikkikolumnistini Bettina Sågbom ei enää kirjoita lehteen?!

Onneksi tilaus päättyy keväällä. Siirryn muiden lehtien pariin.

Suomen paras naistenlehti uudistettiin yhdeksi huonoimmista. Paras osa "Olennaiset" oli haudattu viimeiselle sivulle eikä ole enää yhtään entisensä :( Aloitan lehden aina seurapiirijuoruista, ja sekin osio on onnistuttu "uudistamaan" pilalle 7-päivää lehden tasolle. Tämä kestotilaaja lopettaa tilauksensa heti maksetun kauden päättyessä!

Olen tilannut lehteä reippaasti yli kymmenen vuotta, mutta ei tartte enää. Irtisanoin tilaukseni jo viime syksynä kun en jaksanut niitä samoja naamoja ja muotijuttuja. Kaipaan lehteä joka MeNaiset oli vielä vuosi sitten. Innolla odotin aina kirja-arvosteluja, nyt niitä on muutama jossain sivun reunassa. Ei kiitos. Taso on madaltunut aivan älyttömästi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat