Pitäisi… Haluaisin… Jos vaan pystyisin…

On aika sanoa konditionaalille ”EI!” 

 

Tällä viikolla irrotellaan kehon ja mielen kangistuneita kaavoja, ravistellaan oikein kunnolla!

Samalla opetellaan olemaan asettamatta itselle ehtoja ja rentoutumaan tekemiseen tässä hetkessä.

Viime viikon hahmotelmat alkavat tarkentua ja pikkuhiljaa selkeytyy mitkä osa-alueet elämässä kaipaavat työstöä ja huomiota.

 

 

 

INSPIRAATIO

Minkä kouluarvosanan antaisit omalle ajankäytöllesi? Entä Onko kotisi toimiva arjessa, tai hallitsetko rahankäyttösi? Ja mitenkäs rakkaus, saatko ja annatko sitä riittävästi?  Lauantaina 11.8. #YESICAN-blogissa työstetään tosilauseita ja tehdään ”Onnen tasapaino”-testi. Opetellaan hahmottamaan mitkä elämän osa-alueet ovat kunnossa, mitkä kaipaavat huomiota ja työstöä. 

Sama teema jatkuu maanantaina 13.8. inspiraatiovideolla, jolla pohdiskelen elämän eri osa-alueita ja onnellisuutta suhteessa niihin.

 

LÄSNÄOLO

Sunnuntain 14.8. mielikuvaharjoitusvideolla irrottaudutaan maasta ja rentoudutaan taivaan alla, päästellään irti keventäen kehoa ja mieltä rauhallisesti hengitellen ja taivaan kantaa oman mielen sopukoissa tarkkaillen. 

 

KAUNEUS 

Kauneusinspiraatiota viikkoon tuovat rentouttava kasvohieronta ja perusponnarin tuunaaminen helpoksi kampaukseksi. Tee pitkistä tai puolipitkistä hiuksista näyttävä kiharapilvi niskaan, kiepauta häntä naiselliselle laineelle takaraivolle, tai nosta sileä ponnari korkealle keikkumaan ja viimeistele hiusten pinta märän näköiseksi. Video ilmestyy perjantaina 10.8.

Kasvojen lihakset ovat päivän aikana jatkuvassa käytössä ja välillä tuntuu, että ilme alkaa kiristyä. Näytän videolla kasvojen puru- ja ilmelihaksia rentouttavan hieronnan, nauti tästä ihanasta hemmotteluhetkestä Keskiviikkona 15.8. Rauhallinen hengitys ja hoitoöljyn avulla tehtävät pehmeät akupainanta- ja hierontaotteet saavat kasvot ja samalla koko olemuksen rentoutumaan

 

LIIKUNTA

Keinuta ja pyöritä, löydä lantion seudun lihakset! Tällä tanssitunneilta tutulla alakehon isolaatio- eli eristys/erottamisharjoituksella  liikutellaan ja lämmitellään erityisesti lantiota. Samalla työstetään kehon ryhtiä ja kannattelua tukevia keskivartalon lihaksia. Tämä on kunnon reisitreeni, joka sopii kaikille ja jonka voi tehdä missä vaan! Video ilmestyy tänään, eli torstaina 9.8.

 

RAVINTO

Arjen tohinan keskellä monipuolinen ja energiarikas ruokavalio voi jäädä haaveeksi. Hyvä keino on varata jääkaappiin purkkeja, joissa on valmiiksi höyrytettyjä ja/tai mausteliemeen säilöttyjä kasviksia sekä valmiiksi keitettyjä linssejä, papuja ja vaikkapa maukasta, hiilihydraattipitoista Kvinoaa. Lue postaus aiheesta tiistaina 14.8.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu

Instagram