Ensimmäisellä #YESICAN-viikolla kohdataan oma tilanne, eli tämän hetkinen kehon ja mielen tila ja aletaan hahmotella mikä kaipaa muutosta. Asetetaan aikomus. Nyt ei enää ei odoteta, vaan ryhdytään rupeamaan! Liikkeelle lähdetään pienin askelin, mieltä kuunnellen ja kehoa kunnioittaen. 

 

Viikko starttasi eilen Ei tekosyitä-tehotreenivideolla ja tänä aamuna Facebookissa tehdään 15 minuutin Live-kuntotesti klo 8.00.

Tänään pääsette myös kokeilemaan omaa 7 minuutin aamumeikkirutiiniani, jonka avulla väsynytkin ilme kirkastuu ja raikastuu hetkessä!

Huomenna kirjoitetaan kirje itselle. Tämä on todella tärkeä etappi itsen kohtaamisessa, muista lukea tämä postaus!

Sunnuntaina 5.8. pysähdytään hengittelemään hiljaisuutta rentouttavan, rauhoittavalla minimeditaatiovideolla.

Maanantaina Instagramissa jokaviikkoinen Monday Mood-jutustelutuokio klo 8.30-8.45, jonka aikana pohditaan viikon teemaa.

Pohdita jatkuu myös inspiraatiovideolla, joka rohkaisee lähtemään liikkeelle pienin askelin, itseä kunnioittaen.

Maanantain ravintopostauksessa tehdään ruokakaappi-inventaario ja jääkaapin tupatarkastus! 

Samana iltana treenataan taas livenä Facebookissa klo 18-18.20, aineenvaihduntaa ja kehoa laitetaan entisestään liikkeelle.

Tiistaina pääsette lukemaan Sitkun ja Mutkun tarinan, ovatko kaverukset kenties tuttuja...?

#YESICAN-viikon viimeisenä päivänä, keskiviikkona 8.8. oma keho kohdataan hemmottelevalla kuorinnalla ja hieronnalla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Veskari

Aivan ihana ja tarpeellinen postaus. Tahdon olla mukana tässä jutussa ja onkia näin itselleni hyvää oloa. Olen 50 -vuotias ja pienen sairastelun jälkeen todella tällainen ohjaava toiminta on minulle tarpeen. Ja ohjaajana vielä suuresti kunnioittamani Mariela Sarkima. Ainoa miinus tässä on, että minulla ei ole Facebook -tiliä, enkä halua sitä avatakaan itselleni. Miten pääsen mukaan tähän tosi mielenkiintoiseen juttuun.

Mariela
Liittynyt18.6.2018

Moikka Anja! Kaikki video-, kuva ja tekstisisältö päivittyy aina tänne blogiini + kaikkien #YESICAN-viikkojen tiivistelmät julkaistaan torstaisin ilmestyvässä lehdessä! Tämä on The Hot Spot!!! :D  Livetreenit ja jutusteluni näkyvät Facebookissa ja Instagramissa. Pääset katsomaan niitä, vaikkei sinulla olisikaan tilejä!!! Tässä vielä paikat:

Facebooktreenit: www.facebook.com/menaiset

pe klo 8-8.20

ma klo 18-18.20

Instagram-juttutuokiot: www.instagram.com/menaiset

pe klo 8.30-8.45

ma klo 8.30-8.45 ja 18.30-18.45

IHANAA, ETTÄ OLET MUKANA!!! <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu

Instagram