Kauneutta ei voi päälleliimata, se kumpuaa aina sisältäpäin. Kauneus on tila, joka syntyy lempeydestä, empatiasta ja rakkaudesta itseä sekä muita kohtaan. Koko olemus alkaa säteillä levittäen ja houkuttaen kauneutta kaikissa olomuodoissaan tapahtumaan.

Koska olet viimeksi katsonut itseäsi silmiiin peilistä

ja todennut ääneen: Olen kaunis.

 

 

On tullut aika kohdata hymyillen valovoimainen oma itsensä! Itsestä ei aina, ehkei useinkaan tunnu valovoimaiselta ja kauniilta, joten tällä #YESICAN-viikolla otetaan käyttöön työkaluja, joiden avulla harjoitellaan itsen kohtaamista sallivasti tutkaillen, omaa naiseutta kunnioittaen ja siitä inspiroituen. 

 

 

Oman naiseuden kunnioittaminen ja siitä nauttiminen on tärkeää. Muista kuunnella itseäsi ja ymmärtää eri puolia, jotka nousevat esiin elämäntilanteiden muuttuessa, iän karttuessa tai vaikkapa kuunkierron eri vaiheissa. Vaali omaa kauneuttasi, sisäistä ja ulkoista ja anna itsesi 

• • • TULE MUKAAN MAANANTAIN LIVE-TREENIIN + MOTIVATIONAL MONDAY ILTAAN KLO 18-20.30 • • •

Maanantain 10.9. Kundalini Shakti Flow-tuokio + sen jälkeinen After Workout-jutustelutuokio lähetetään livenä

Motivational Monday-inspiraatioillasta KUUMA-kahvilasta Helsingistä.

Illan aikana jutellaan Ria Sirénin kanssa naiseudesta, kauneuden kokemisesta ja erilaiseista haasteista, joita päivittäin kohtaamme elämässämme. Nämä illat ovat olleet tosi suosittuja, joten varaa paikkasi pian!

 

Liput (25 €) ja lisätiedot: https://www.facebook.com/kuumaevent

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu

Instagram