Huomenna tehdään ihanan pehmeä, omaa naiseutta kunnioittava SHAKTI FLOW-venyttelytuokio LIVENÄ Kuuma Helsingin Motivational Monday-illasta klo 18-18.20. Tämä ihana inspiraatioilta alkaa pehmeästi venyttävällä, naiseuden energiaa kunnioittavalla venyttelyharjoituksella, jossa ei tule hiki, eikä edes kuuma, vaikka siellä ollaankin! :D Tarkoituksena on etsiytyä lempeän liikkeen kautta oman itsemme äärelle ja virittäytyä samalla illan teemaan & tunnelmaan.

 

Livetreeni näkyy tuttuun tapaan Me Naiset-Facebookissa,

jonne se myös tallentuu myöhemmin katsottavaksi!

 

Harjoituksen jälkeen jutellaan iltaa luotsaavan Ria Sirénin kanssa LIVEnä MeNaiset-Instagramtilillä klo 18.30-18.45, jonka jälkeen juttu jatkuu oman porukan kesken klo 20.30 saakka. Illan aiheita ovat mm. kauneuden kokeminen, siitä nauttiminen, naiseus ja erilaiset haasteet, joita päivittäin kohtaamme elämässämme. Tulemme myös jakamaan Rian kanssa omia kokemuksiamme ja tarinoitamme. 

 

 

• • • TULE MUKAAN HUOMISEEN LIVE-TREENIIN + MOTIVATIONAL MONDAY ILTAAN KLO 18-20.30 • • •

Liput  Motivational Monday-iltaan 25 €.

Kaikille osallistujille kosmetiikkalahja sekä uusin Me Naiset-lehti!

Lisätiedot: https://www.facebook.com/kuumaevent

Lipun voit ostaa TÄÄLTÄ 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu

Instagram