Nupit kaakkoon ja energiat ylös heti aamutuimaan!

 

Pidin tuossa taannoin Me Naiset-Instatilillä kilpailun, jossa kysyin teidän suosikki tanssilajeja. Lattarit nousivat ihan selkeästi kärkeen, mutta positiivisenä yllätyksenä moni mainitsi myös lempilajikeen OLKKARITANSSIT. No mikäs se tällainen tanssityyli oikein on?! Se on ennenkaikkea VAPAA! Huomenna tullaan tekemään muutamia liikkeitä, jotka ponnistavat eri katutanssityyleistä, ideana on nostaa energiat kunnolla ylös ja aloittaa samalla viikonlopun fiilistely.

Tämän viikon #YESICAN-teema on RUTIINIT TAVAKSI.

 

Tää on mun TANSSIRUTIINI, josta on muodostunut toistuva tapa! 

 

Silloin kun mieli meinaa vedellä mustiin tai omat voimat on vähissä, laitan musat täysille ja tanssin vähintään yhden biisin ajan niin, että tanner tömisee. Viimeksi eilen luukutin työhuoneellani TÄTÄ SOITTARIA, jotta jaksoin painaa pitkän päivän loppuun. Teki hyvää ja ohikulkijat hymyilivät! 

 

 

Tuu tanssimaan mun kanssa huomenna aamulla!

Vedän LIVE-olkkaritanssit työhuoneeltani Me Naisten Facebookissa klo 8-8.20.

Sen jälkeen tuttuun tapaan jutustelut ja purku Instassa klo 8.30-8.45.

 

#TGIF!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu

Instagram