Tämän illan LIVEtreenissä mennään kirjaimellisesti metsään, tehdään nimittäin hyvinvointiasiantuntija ja joogaopettaja Mia Jokinivan kanssa palauttava METSÄJOOGAHARJOITUS! Mia on todellinen kehon ja mielen sallivan, mutta antaumuksellisen työstämisen erikoisasianainen,  jonka luennoilta ja retriiteiltä olen ammentanut paljon oppeja omaan arkeeni.  Mia on myös kirjoittanut viisi kirjaa stressinhallinnasta ja palautumisesta, joista viimeisin on juuri hetki sitten ilmestynyt  "Metsäjooga". Sen kevyitä ja helppoja harjoituksia tullaan tekemään puunrunkoja, kantoja ja kivenlohkareita apuna käyttäen. 

Luonto ja erityisesti metsä ovat todellisia hapen ja hyvän energian aarreaittoja, jotka meillä on aivan käden ulottuvilla hyödynnettävänämme. Hurautan siis täältä Helsingin keskustasta Loviisaan tekemään harjoituksen Mian luotsaaman hyvinvointikeskus Villa Mandalan lähimetsään! Tule mukaan Me Naisten Facebookin välityksellä klo 18-18.20. LIVElähetys tallentuu FB-sivulle, joten voit hyvin katsoa ja tehdä metsäjoogaharjoituksen seuraavan kerran, kun pääset luonnon helmaan. 

Harjoituksen jälkeen kiivetään meditaatiokivelle juttelemaan metsän vihreästä voimasta, palautumisesta ja helpoista käytännön stressinhallintatyökaluista, joita Mialla on taskut pullollaan! Tämä jutustelu tuttuun tapaan Me Naiset Instagramissa heti iltaharjoituksen jälkeen klo 18.30-18.45 sekä myöhemmin katsottavana tallenteena #YESICAN Facebook-ryhmässä!

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu

Instagram