Sitä saa mitä tilaa, on hyvä sanonta, joka pitää todellakin paikkansa. Jotta tuosta lauseesta voi tulla tosi, täytyy ensin tehdä tilaus ja vieläpä uskoa sen toteutumiseen.

 

 

Jotta voi saada tilaamansa,

täytyy tietää mitä tahtoo!

 

Aloita kysymällä itseltäsi: Mitä tahdon enemmän kuin mitään muuta?

Vastauksen löytäminen voi olla haastavaa. Mieli tekee helposti tepposia esittämällä vastalauseita, tai ehdottelemalla, ettei moisen toiveen toteutuminen voi koskaan olla mahdollista. Toisaalta pää voi myös tuntua tyhjältä, mistä muka voisin tietää mitä haluan kaikista eniten maailmassa?! Mieleen saattaa myös tulla asioita, jotka tuovat hetkellistä helpotusta ja tyydytystä. Voin haluta olla rikas ja kuuluisa, hoikempi, menestyneempi, löytää täydellisen parisuhteen, mutta mitä nuo asiat todellisuudessa tuovat elämään? Taloudellista riippumattomuutta, ihailua ja kunnioitusta, toisten hyväksyntää, tukea ja turvaa…? Voisiko oma vastaus löytyä näiden teemojen parista, eikä ”pikavoittoratkaisuista”.

 

 

Omaa tilausta hahmotellessa on todella tärkeää erottaa tahtominen ja haluaminen. Muistutan vielä mitä olen aiemmin maininnut näiden kahden energeettisestä erosta:

Tahtominen on älyllistä energiaa jonka työparina ja moottorina toimii aina oma sisäinen voima.

Haluaminen on tunteisiin ja emootioihin sekä ulkopuolisiin ärsykkeisiin reagoivaa energiaa, jolla ei ole kytköstä omaan sisäiseen voimaan.

 

Kysy siis vielä uudestaan itseltäsi:

Mitä tahdon

enemmän kuin mitään muuta?

 

- Aloita vastaus sanalla TAHDON.

- Vastauksen tulee olla perusmuotoinen, selkeä ja ymmärrettävä lause, joka ei sisällä täydentäviä tai ehdollistavia sivulauseita.

Unohda Sitku ja Mutku, jos ja kun sekä kaikki isi-päätteiset teonsanat! Tämä on TOSILAUSE.

 

 

Kun olet ohittanut mielen vastaväitteet ja huutelut sekä sen tarjoilemat pikavoittoratkaisut, alat olla asian ytimessä. Ajatus, haave ja unelma joka nousee kaikkien edellämainittujen äänten yli on se, mikä nyt laitetaan tilaukseen! Mutta tämän lauseen kirjoittaminen, tai ääneen lausuminenkaan ei vielä riitä, siihen täytyy uskoa! Meille hippimielisille, joihin vahvasti itse kuulun, naureskellaan usein, koska uskomme vetovoiman lakiin. Tuo "mystinen" manifestoimisen laki on saanut paljon palsta- ja blogitilaa puolesta ja vastaan. Pieleen menemisen ja pettymisen vaara piilee siinä, jos toivoo, eli HALUAA jotain. Kirjoitin aiemmin tahtomisen ja haluamisen energioita analysoidessani, että HALUAMISEEN liittyy aina paine ja pakonomasiuus, usein myös pelko ja jopa usko epäonnistumisesta. TAHTOMINEN on näistä vapaa, sillä se on sisäsyntyistä energiaa, jonka tiedämme jo olevan olemassa. Mitään ei tarvitse saavuttaa, vaan houkutella ilmentymään. Ja tämän takia on todella tärkeää tehdä oma tilaus:

 

• SPESIFINÄ JA SELKEÄNÄ, YKSIOIKOISESTI YMMÄRRETTÄVÄNÄ

• TAHDON JA OMAN SISÄISEN VOIMAN AVUSTAMANA

• USKOEN JA LUOTTAEN ITSE OMAN TILAUKSEN TOTEUTUMISEEN

 

Vetovoiman laki on pitänyt omalla kohdallani jo vuosikausien ajan niin hämmästyttävästi paikkansa, etten voi olla uskomatta ja luottamatta siihen! Itseasiassa teen niin päivä päivältä enemmän. En todellakaan väitä, että jos nyt oikein kovasti TAHDON ja laitan tilaukseen maailmanrauhan, se toteutuu. Hommassa on nimittäin sellainen juju, että tilauksen voi tehdä ainoastaan omasta puolestaan. Se miten omat tekoni ja tekemättä jättämiseni vaikuttavat asioihin laajemmin, on eri juttu. Mutta kaikki lähtee siitä, että itselläni on hyvä olla. Saavutan sen mitä tahdon, uskon itseeni ja olen valmis tekemään töitä sen eteen. Sitä se vaatii!

 

 

Energy flows where attention goes.

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu