Tässä iltavenyttelyrutiinissa käydään läpi kaikki ne kohdat kehossa, jotka jumiutuvat päivän aikana istumatyössä, kauppakasseja kanniskellessa ja muussa arjen tohinassa. Ensin pidennetään ja venytetään molemmat kyljet, jonka jälkeen selkäranka saa loksahdella takaisin paikalleen räsynukkeroikutuksessa ja selän pyöristyksessä. Lopuksi laskeudutaan lattialle palauttamaan ja pidentämään päivän aikana lyhentyneet lonkan koukistajalihakset, avaamaan rintalihakset sekä venyttämään jäykkää niskaa.

 

Tee iltavenyttelystä päivän päättävä oma hetki,

aikaa tähän kuuden liikkeen venyttelytuokioon ei mene varttia pidempään.

 

 

VENYTYSLIIKKEET:

  • KEHON PIDENNYS + KYLKIEN VENYTYS
  • RELEASE-RULLAUS + SELÄN PYÖRISTYS
  • RÄSYNUKKEROIKUTUS
  • RINTAKEHÄN AVAUS
  • KAULAN & NISKAN VENYTYS
  • LONKANKOUKISTAJAN VENYTYS

 

Kokeile ja kerro kommentilla mitä tykkäsit! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Vierailija

Sohva ei ole keskellä ikkunaa, feng-shuit ihan viturallaan. Hirveä kaaaos.

Janetzky
Liittynyt6.8.2018

Ihanan simppeli ja paikasta riippumaton venyttely. Tämän saa mahdutettua uusiin iltarutiineihin - ja miksei myös aamuihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu

Instagram