Tämän viikon tortaina, eli 2.8. starttaa kahdeksan viikon #YESICAN-hyvinvointimatka, aihealueina inspiraatio, läsnäolo, kauneus, hyvinvointi, liikunta ja ravinto! Tämä sivu tulee täyttymään videoista, kuvista sekä inspiroivista teksteistä. Materiaalia tulee joka päivä, laitahan blogini seurattavien listalle. 

Ja liity Facebookissa #YESICAN -ryhmään!

Siellä jaan vielä lisää vinkkejä ja järjestän iloksenne erilaisia arvontoja ja kilpailuita.

Kuullaan pian,

Mariela

Kommentit (1)

marttabeibe

Olisin henkisesti niin valmis lähtemään tälle matkalle myös - ja just nyt - mutta jalkaterän murtuman vuoksi kipsihoito jatkuu vielä kaksi viikkoa... harmittaa. En haluaisi sitku-ajatella mutta aloitan sitku saan kipsin veks!!

Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu