Itselleni on tärkeintä, että aamumeikki on helppo ja nopea toteuttaa ja että se raikastaa ilmeen. Aamuisin nimittäin on HYVIN HARVOIN aikaa monimutkaiselle meikkitaituroinnille… Nyt kun on näin ihana loppukesän luonnonvalo, niin suosittelen poistumaan kylppärin kelmeydestä, yhdistämään meikin tekemisen aamukahvi/ tee/ smoothiehetkeen ja aloittamaan aamun ihan omalla kauneustuokiolla kaikessa rauhassa. Kello soimaan seitsemän minuuttia aiemmin! :)

Oma luottorutiinini on tämä:

  • Heleyttävä meikinpohjustusaine, jolla saa väsyneen ja samean ihon raikastettua.
  • Sävyttävä päivävoide tai ohut, nestemäinen meikkivoide. Ei paksua pakkelia!
  • Kulmakarvojen muotoon geelaus ja kevyt täyttely. Aika luonnollliset saavat olla, mutta jotain väriä kuitenkin tuomaan kehystystä aamukatseelle.
  • Ripsien taivuttaminen - tämä on ehdoton! Omani ainakin lakoavat alaspäin ja näytän helposti väsyneeltä, jollen taivuta.
  • Tuuheuttava musta ripsiväri. Tämä on tärkeä katseen avaaja myös.
  • Sävyttävä huulivoide, jota käytän usein myös poskilla piristysruiskeena. (…varsinkin kiireaamuina!)
Mainos

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu