Liha liikkumaan ja korsetti kuntoon!

 

 

Tehokas ja nopea treeni. Kokeile kotona, kuntosalilla, tai sään salliessa ulkona!

 

Tässä treenissä ei tehdä tylsiä ja puuduttavia vatsalihaliikkeitä, vaan omaa voimaa ammennetaan

mm. balettihypyistä ja erilaisista liikkuvista lankutuksista.

 

 

• kuusi liikettä

• 30 sekuntia töitä 

• 30 sekuntia lepoa

• 3-5 kierrosta oman kunnon mukaan

 

 

Suorita liikkeet H U O L E L L A, pitäen napa koko ajan tiukkana! 

Kommentit (2)

KatriMarjaKristiina
Liittynyt2.8.2018

Minun look määräytyy sen mukaan, mitä vaatetta laitan ja mihin tilaisuuteen menen. Esimerkiksi tänä viikonloppuna olen mukana eduskuntavaaliehdokkaan kiertueella, ja meikkilook sen mukainen mitä puoluetta ehdokas edustaa.

Ruusutar

Värit inspiroivat minua meikkivalinnoissa. Värien valintaan ja meikkityylin päättämiseen vaikuttaa oma fiilis, vaatetus ja vuodenaika. Ihanan raikkaat huuleet tai erityisen kauniin värinen luomiväri antavat energiaa ja hyvää mieltä päivään.Värienergiaa!Meikki lisää myös positiivisella tavalla itsetuntoa. Meikissä tärkeää on että se lisää omaa hyvääoloani.

Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu