Kirjoitukset avainsanalla Arkirutiinit

Maanantain kunniaksi vielä lisää asiaa rutiineista!

Minkälaisista tavanomaisilta tuntuvista asioista on hyvä tehdä omaa arkea rytmittäviä rutiineiita? Voisiko niistä jopa alkaa muodostua omaan hyvinvointiin pikkuhiljaa vaikuttavia tapoja?

 

Katso tältä videolta ajatuksiani rutiineista ja rutinoitumisesta.

 

 

Olen vahvasti sitä mieltä, että rutiinit auttavat eteenpäin! Olipa elämäntilanteesi minkälainen tahansa, pienet asiat joista saa tehtyä omaan arkeen "autopilotilla toimivia" rutiinineita, pitävät kurssissa ja houkuttelevat suurempaa hyvää tapahtumaan. Näin on käynyt itselleni erilaisten haastavien elämäntilanteiden keskellä. Jos en muuhun ole pystynyt, olen ainakin pedannut sängyn ja aloittanut päiväni isolla lasillisella vettä. Kuulostaa yksinkertaiselta ja sitä se nimenomaan onkin! Aina ei tarvitse yrittää valloittaa koko vuorta yhdellä harppauksella, vaan ottaa pieniä askelia. On helpottavaa kokea omaa elämäntilannetta luotsaavien ja rytmittävien rutiinien avulla syntyviä tyytyväisyyden hetkiä. Ne rohkaisevat opettelemaan lisää rutiineita, joista muodostuu vähitellen hyviä tapoja. Näistä pienistä puroista saattaa pikkuhiljaa ja vaivihkaa muodostua suurempi virtaus, uusi elämäntapa.

 

  

Jos haluat tutkailla ja arvioida omia arjen rutiineitasi, käy tekemässä RUTIINI CHECK-harjoitus. Siinä käydään läpi tällä hetkellä hyvin rullaavat rutiinit, aiemmin toimineet hyvät tavat ja tulevaisuuden tukipilarit. Tämä on #YESICAN-harjoitus numero 5, jonka pohjalta huomenna jatketaan rutiineiden ja niistä muodostuvien hyvien tapojen parissa harjoituksella numero 6.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu

Instagram