Kirjoitukset avainsanalla Shakti Dance

Huomenna jatketaan irrottelu- ja tanssiteemaa illan Facebook LIVE-treenissä! Vuorossa on itselleni todella rakas laji, SHAKTITANSSI, jonka pariin olen löytänyt tieni muutama vuosi sitten kundaliinijoogan kautta. Shaktitanssia kuvaillaankin usein tanssin joogaksi. Harjoituksen tarkoituksena on päästä lempeän meditatiiviseen tilaan, jossa kehon ja mielen on mahdollista vapautua ja päästää irti turhasta. Saada oivalluksia. :) Toistuvat, helpot liikkeet lisäävät pehmeällä tavalla kehon liikkuvuutta. Itselleni tämän tanssilajin harjoitteet ovat olleet toimivia apukeinoja mm. niska- hartiaseudun jäykkyyteen ja alaselän kireyteen, puhumattakaan pään sisäisistä kireyksistä! :D

 

 

Opiskelen itse parhaillaan Shaktitanssin opettajaksi, ja kanssani huomisen LIVE-tunnin tulee vetämään oma opettajani, hurmaava Sat Darshan Yoga Lafontainesta. Teemaksi olemme valinneet vesielementin pehmeän virtaavuuden ja soljuvan liikkeen, jonka myötä etsiydytään oman Shaktienergian ja irti päästämisen pariin. Tämä tapahtuu kauniiden mantrojen ja hengityksen rytmittämänä, helpoin askelin, omaa mieltä ja kehoa sallivasti kuunnellen. 

Et tarvitse aikaisempaa tanssi- tai joogakokemusta!

Huominen Shaktitanssitreeni sopii kaikille, jotka haluavat kokea pehmeästä liikkeen virtaavuudesta ja lempeästi rytmitetystä hengityksestä syntyvän rentoutuneen tilan.

Varusteet:

  • Mukavat vaatteet, esim. trikoot ja toppi
  • Paljaat jalat
  • Alusta, esim. joogamatto alkuvirittäytymistä varten
  • Vesipullo

Normaalisti Shaktitanssitunti kestää 90 minuuttia ja siihen kuuluu kahdeksan osa-aluetta. Huomisessa 15 minuutin harjoituksessa tehdään kuitenkin ainoastaan alkuvirittäytyminen ja lyhyt seisomaharjoitus. Lisätietoa Shaktitanssista löydät TÄÄLTÄ. 

 

 

LIVE-Shaktitanssitreeni Me Naiset-Facebookissa huomenna maanantaina 13.8. klo 18-18.20. Tanssimisen jälkeen siirrymme Instagramiin jutustelemaan Shakti-energiasta, sekä pehmeän liikkeeen ja hengityksen merkityksestä omaan naiseuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. After Talk LIVE siellä klo 18.30-18.45!

(Kuvat: Yoga Lafontaine)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu

Instagram