Kirjoitukset avainsanalla Sunnuntaisukellus

On aika kysyä: "Kuinka voin?",  

ja antaa itselle aikaa vastata.

Pysähtyä kuuntelemaan.
 

 

Ankkuroidu rauhallisen hengityksen avulla omaan sisimpääsi,

omaan turvapaikkaasi

ja ole läsnä itsellesi joka päivä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tee tämä läsnäoloharjoitus peilin ääressä. Peili voi olla minkälainen tahansa, mutta kokovartalopeili toimii tarkoitukseen parhaiten.

Luo lempeä yhteys kohtaamalla peilissä oma kaunis itsesi.

 

 

 

Kommentit (0)

Tämän harjoituksen avulla skannataan keho läpi rauhoittavan hengityksen ja sen mukana kulkevan oman huomion avulla. Mielikuvissa kuljetaan vahvaa keskilinjaa pitkin, jonka ympärille on mahdollista rentoutua ja pehmentyä. 

Tee tämä harjoitus itsellesi tutussa, mukavassa tilassa, tuolilla tai sohvalla istuen.

Anna keskilinjasi kannatella ja päästä irti turhasta.

 

 

Kommentit (0)

Arki on täynnä tekemistä ja suorittamista, edes-takaista liikettä, tilanteesta toiseen siirtymistä, usein tuntuu, että selviytymistä. Arjen hetket on toistoa ja rutiineja, jotka rullaavat samanlaisina - niin niiden kuulukin. Toistosta muodostuu tukiverkko, kokonaiskuva, jota ei tule sen kummemmin ajateltua.

 

Tämän harjoituksen tarkoitus on herättää mieli ja keho aistimaan arkisia tilanteita uudella tavalla.

Näkemään ne toisesta vinkkelistä pysähtymällä niiden äärelle hetkeksi. 

 

 

Kokeile tätä tiedostavan läsnäolon harjoitusta seuraavan kerran kun olet matkalla kauppaan tai töihin, tiskaat ja siivoilet kotona, tai vaikkapa iltakävelyn aikana. Missä tahansa arjen hetkessä. Et tarvitse mitään muuta, kuin oman huomiosi ja läsnäolosi muutaman minuutin ajaksi. 

Kommentit (0)

Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu

Instagram