Kirjoitukset avainsanalla Hyvinvointi

Ah, tästä se alkaa, nimittäin kahdeksan viikon #YESICAN-matka, jonka aikana etsiydytään oman hyvinvoinnin äärelle mun vinkkien, neuvojen ja kehittämien harjoitusten avulla. Oon käynyt itse viime vuosien aikana aikamoista elämänmuutosprosessia, jonka varrelta työkalupakkiin on kertynyt paljon kerrottavaa ja näytettävää.

 

inspiraatio • läsnäolo • kauneus • liikunta • ravinto

 

 

#YESICAN-viikko alkaa aina torstaisin, jolloin uusi lehti ilmestyy. Lehdestä löytyy mun oma sivun mittainen palsta, johon kasaan aina kunkin viikon parhaat palat ja kohokohdat. Koko projektin pääpaikka on kuitenkin ehdottomasti tämä blogi! Julkaisen täällä päivittäin videoita, inspiraatiopostauksia ja -kuvia sekä muuta mielenkiintoista sisältöä. Ollaan viime kevään ja kuluneen kesän aikana kuvattu 50 videota. (Jep, luit oikein!) Rakastan kirjoittamista, keräilen kaikenlaisia inspisvinkkejä ja kamera kulkee jatkuvasti arjessani mukana. Jaettavaa sisältöä siis riittää. Törmäät #YESICAN-materiaaleihin lehden ja blogin lisäksi myös Mimmien muissa kanavissa, mutta videot, postaukset ja kuvat löytyvät kootusti täältä!

 

FACEBOOK-livetreenit

pe klo 8-8.20 | ma klo 18-18.20

 

 

Mun kanssa pääsee treenaamaan Facebookin LIVE-lähetyksissä kahdesti viikossa! Perjantaiaamuisin ja maanantai-iltaisin liikutaan mm. tanssien, joogaten lenkkeillen ja potkunyrkkeillen. Vedän osan liikuntatuokioista itse, mutta otan joka viikko mukaani myös omia opettajiani, valmentajiani ja inspiraattoreitani! Tehdään kivoja noin vartin mittaisia treenejä, joista toivon olevan paljon iloa ja hyötyä teillekin.

 

+ After Talk @ INSTAGRAM

pe klo 8.30-8.45 | ma klo 18.30-18.45

 

Noiden FB-liikuntatuokioiden jälkeen siirryn Instan puolelle purkamaan tehtyä treeniä ja puhumaan liikkumisesta ja kehonhuollosta, coachit mukana täälläkin! Insta-livejen aikana pääsette myös kyselemään, tosi mielelläni kuulen teidän kommentteja, ajatuksia ja kysymyksiä! 

 

 

Monday Mood-INSTALIVE

ma klo 8.30-8.45

Maanantaiaamuisin heräillään yhdessä alkavaan viikkoon kauneutta huoltaen tai vaikkapa aamiaista laittaen ja samalla viikon #YESICAN-teemaa pohdiskellen. Aloitetaan aamu ja viikko kaikessa rauhassa, hyvän mielen meiningillä!

Eikä siinä vielä kaikki… 

Meillä on Facebookista #YESICAN-ryhmä, johon liittymällä pääset kuulemaan ja näkemään extrasisältöä sekä osallistumaan hauskoihin kyselyihin ja kilpailuihin. Olen myös itse aktiivisesti mukana ryhmässä! Kannattaa ehdottomasti liittyä, joukossa on voimaa.

Todella innoissani olen, että pääsen teidän kanssa vihdoin aloittamaan tämän yhteisen matkan. Projektia koko kesän kuvatessa on omat liikkumiset jääneet vähiin, keho todellakin kaipaa liikkeelle lähtemistä! Ei sit vaan NYT! Onneksi mieli on pysynyt rauhallisena. Olen ottanut käyttöön kaikki vinkit, meditaatiot ja rentoutusharjoitukset, joita ollaan teitä varten videoille tallennettu ja joita olen kirjoitellut tuleviksi blogipostauksiksi. Meinaa ruveta vähän itkettämään, niin fiiliksissä tästä olen! Aidosti. :)

Rakkautta ja valoa,

Mariela

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Mimosa123

Kuulostaa mahtavalta! Mukana. Maanantaialoitus kuulostaa myös mahtavalta, mutta olisiko se voinut olla aikaisemmin? 6.30-7.30 ..Sillä monelta alkavat jo klo 8.00 työt silloin maanantain juttu siirtyy tiistaihin..Odotan innolla tulevaa. Todella tärkeä kokonaisuus, tälläistä olen juuri kaivannut ja ajoituskin täydellinen. Töiden aloitus. Kiitos!

Mariela
Liittynyt18.6.2018

Heippa Mimosa! Valitettavasti tuo aika on jo lyöty lukkoon. <3 Mutta eipä hätää, maanantaijutustelut tallennetaan ja ne julkaistaan #YESICAN-ryhmässä Facebookissa. Olethan jo liittynyt ryhmään...?

Vierailija

Nyt harmittaa. Tää olis ollu niin ihana juttu, mutta en tämän(kään) takia luovu periaatteistani ja liity Facebookiin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämän viikon tortaina, eli 2.8. starttaa kahdeksan viikon #YESICAN-hyvinvointimatka, aihealueina inspiraatio, läsnäolo, kauneus, hyvinvointi, liikunta ja ravinto! Tämä sivu tulee täyttymään videoista, kuvista sekä inspiroivista teksteistä. Materiaalia tulee joka päivä, laitahan blogini seurattavien listalle. 

Ja liity Facebookissa #YESICAN -ryhmään!

Siellä jaan vielä lisää vinkkejä ja järjestän iloksenne erilaisia arvontoja ja kilpailuita.

Kuullaan pian,

Mariela

Kommentit (1)

marttabeibe

Olisin henkisesti niin valmis lähtemään tälle matkalle myös - ja just nyt - mutta jalkaterän murtuman vuoksi kipsihoito jatkuu vielä kaksi viikkoa... harmittaa. En haluaisi sitku-ajatella mutta aloitan sitku saan kipsin veks!!

Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu

Instagram