Kirjoitukset avainsanalla kehonpainoharjoittelu

Hohoi kaikki arjen taistelijat!

Livetreeni TÄNÄÄN Me Naiset-Facebooksivulla klo 18-18.20

Kolme liikettä, 20 minuuttia, Katso tallenne TÄÄLLÄ! 

 

Mun kanssa tämän illan #YESICAN-LIVEtreenin vetää Training For Warriors Helsingin päävalmentaja Santtu Laine. Facebook-livelähetys tulee suorana Sysmästä, missä Santtu on vielä onnellisesti kesälomalaitumilla. Sain kuitenkin houkuteltua tämän supersymppiksen valkun vetämään mun kanssa lyhyen, mutta todella tehokkaan treenin, joka haastaa sopivasti ja laittaa aineenvaihdunnan kunnolla liikkeelle

 

Ei sit, vaan NYT mennään, eikä meinata,

ja aina välissä huudetaan #HALLUSSA!!! 

 

Hyvällä fiiliksellä siis treenataan, eikä todellakaan pusketa hampaat irvessä. Kannattaa seurata koko livelähetys, nimittäin sen aikana laitetaan Santun kanssa käyntiin skaba, josta voi voittaa HUIKEAN PALKINNON arvoltaan 249 €! En vielä paljasta mikä se on, muista seurata JA TEHDÄ treeni meidän kanssa!!!

Varusteet:

  • urheiluvaatteet (trikoot/shortsit + toppi/t-paita + treenikengät)
  • alusta (ei pakollinen, mutta pari liikettä tehdään maassa)
  • vesipullo (tulee jano!)

Hikitreenin jälkeen siirrytään Santun kanssa Me Naiset-Instagramiin Liveksi klo 18.30-18.45. Siellä jutellaan järkevästä treenaamisesta ja siitä kuinka treenin ja riittävän levon tasapainolla on mahdollista saada lisäenergiaa arkeen, olipa lähtökuntotaso mikä tahansa. 

Nähdään illalla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu

Instagram