Näin vierähti kahdeksan viikkoa ja yhteinen #YESICAN-hyvinvointimatkamme on tullut tältä erää päätökseen. On ollut ihan huikeaa tehdä tätä matkaa itseen yhdessä teidän kanssa, toivottavasti harjoitteista, inspiraatiovideoista ja -postauksista on ollut hyötyä ja apua! Kaikki materiaali jää tänne blogiin, jotta voit ottaa eri työkaluja käyttöön milloin tahansa! Samoin #YESICAN-ryhmä jatkaa toimintaansa Facebookissa. Tämä oli vasta alkusysäys, nyt jatketaan vahvistuneina eteenpäin.

 

Jos haluat tietoa tänä syksynä järjestämistäni työpajoista, rentoutustuokioista, joogatunneista ja muista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen liittyvistä tapahtumista, liity postituslistalleni osoitteessa KOKONAINEN.FI

Lähetän lokakuussa uutiskirjeen, jossa kerron mitä kaikkea ihanaa onkaan luvassa! ;)

 

Kaunista ja valoisaa syksyä!

T. Mariela

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu