Viimeisiä vedään,  jäljellä on enää kolme päivää tätä meidän yhteistä #YESICAN-hyvinvointimatkaa. Mutta se ei suinkaan tarkoita, että matka päättyisi, tästä se vasta alkaa! Vallmiiksi ei tarvitse yrittääkään tulla, omaan itseen tutustuminen ja balanssain hakeminen jatkuu läpi koko elämän. Kaikki #YESICAN-työkalut, -harjoitteet ja inspiraatiopostaukset sekä -videot jäävät talteen tänne blogiin ja niitä voi ottaa käyttöön aina silloin, kun tuntuu, että on tarvetta. Osa harjoitteista on sellaisia, että niiden pariin kannattaa palata aina uudestaan, varsinkin läsnäolo- ja mielikuvaharjoitukset, kauneusrutiineita ja -rituaaleja unohtamatta!  

 

Katso videolta ajatuksiani kuluneista kahdeksasta viikosta.

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Tässä blogissa Mariela Sarkima johdattelee lukijat matkalle kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutosprosessin ja pistää nyt parhaat palat oppimastaan kiertoon. #YESICAN-blogissa Mariela jakaa inspiraatiota, harjoituksia, kauneudenhoito- ja hyvinvointivinkkejä sekä meditaatio- ja läsnäoloharjoitteita. 

Hyvinvointi on jo meissä, kaivetaan se esiin!

Me Naiset -lehdestä löydät Marielan #YESICAN-palstan ja paljon muuta ihanaa sisältöä. Tilaa Me Naiset #YESICAN-erikoishintaan tästä!


 

Blogiarkisto

2018
Elokuu
Heinäkuu