~Smaragdin ja emeraldin ihanaa syvaa vihreaa. Balin riisipellot ovat kuin unenomaisia elavia maalauksia joissa silma lepaa. Vihrea rauhoittaa.~ 

On jo joulukuun ensimmainen paiva. Itse olen ihan joulufiilareissa vaikkei se taalla Balilla Ubudissa juurikaan nay eika tunnu. Suomessa joulu on mielestani se pimean vuodenajan ihan huippu kohokohta. Pian se ihanuus kuitenkin on ohitse ja mita sitten? Odotetaan kesaa, joka on kuuden kuukauden paassa. Mitens jos hypattaisiinkin ajassa eteenpain ja joulusta suoraan kesaan?

~Rakastan ajella mun skootterilla Balilla. Se on napparin keino liikkua. Ihan ykkonen joka suhteessa.~

Meilla on ihana retriitti tulossa tammikuussa taalla Balilla, joka on juuri sopiva viikon pituinen luxus hemmottelupaketti.  Antaisiko itsellesi ihanista ihanimman joululahjan tana vuonna? Aurinko paistaa ja lammittaa taysilla tammikuussa......ajattele.....ihanaa.

~Lucky (edessa) ja Benny taka-alalla, lempipuuhassaan kirmaamassa riisipeltojen laidoilla. Hauskaa on kuten nakyy!~

~Sanotaan, etta tekee terveydelle ja kauneudellekin hyvaa ottaa mutakylpyja. Benny, meidan goldie, tietaa taman. Han nauttii mutaisista ojan pohjista.~

~Joko ottaa vihreys silmaan? Tama ja koirakuvat ovat meidan taman torstain, joulukuun ekan paivan, kavelyretkelta.~

Jos retriitti Balilla tammikuussa alkoi kutkuttelemaan, katso lisatietoja ensimmaisen kuvan posterista ja facebookista : Radiantly Alive Retreat: A Journey To A New You! Ja tietenkin voit kysella suoraan minulta :-) 

Huomioitavaa: Retriitin ajankohta on siirretty maaliskuulle. Nyt on siis kunnolla aikaa suunnitella ja etsiä ne parhaat lennot. Ihanaa! 

Hauskaa joulukuun ekaa! Think Green - siis joulukuusi ja riisipelto :)

Kommentit (1)

Vierailija

Ihana lukea suomalaisten Itsenäisyyspäivän juhlinnasta jossain kaukana. Upeita kuvia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat