Tukholman joogastudio tarjonta on melkoisen kattava ja useimpien kokeiluiden jälkeen olen päätynyt pienehköön, todella viihtyisään, super siistiin ja ystävällis-henkiseen Östermalmin Grevgatanilta löytyvään YogaStyrkkaan. Olemme nyt kahtena kesänä peräkkäin, perheemme Euroopan loman yhteydessä, treenanneet YogaStyrkassa useamman viikon ajan. Henkilökunnasta on tullut ystäviä. 

YogaStyrkassa löytyy useampia tyylejä kuten Bikram, Ashtanga, Circuit Training, Dance Groove ja softimpia restorative tyylisiä tunteja.

YogaStyrkan mieletöntä tutustumistarjousta ei voi olla käyttämättä hyväksi. 

 

Viime kesänä he järjestivät myös maksutonta puistojoogaa. Oli aivan ihanaa joogata ryhmänä yhdessä aamuauringon paisteessa ja aamukasteisen raikkaan ruohon tuoksussa. Energisen ryhmätunnin jälkeen jäin vielä leikkimään Melissan kanssa puistoon. Liikunta saa ja pitää olla kivaa! 

YogaStyrkan studiotilat ovat sisustettu kauniisti ja tyylikkäästi. Alla kuvat heidän raikkaasta valkoisesta salista ja vastaanotosta. Täällä viihtyy! 

 

Sofia (kuvassa alla) on YogaStyrkan ohjaaja, jolla on myös suomalaista verta; äiti on suomalainen. 

Melissa rakastaa käsilläseisontaa. Alla hänen taidonnäyte Grevgatanilla, studion ulkopuolella. 

 

www.YogaStyrka.se 💟

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat