Bali on surffaajan paratiisi. Sopivaa rantaa ja aaltoa loytyy joka tasolle. Mun vapaapaivina ja viikonloppuisin me tykataan perheena hengata Canggussa. 'Viilee' meno. Vietetaan paiva aalloilla ja rannalla. Syodaan hyvin Old Man's ravintolassa. Yoksi mennaan joko surffaajien suosimaan Frii hotelliin joka on hinta/laatusuhde kohdallaan ja aivan rannan tuntumassa taikka paraytetaan takaisin kotiin Ubudiin skoottereilla.

Meidan poika on teinari, joka ei kauheasti tykkaa poseerata enaa valokuvissa. Napsinkin hanesta puolisalaa kuvia ;)

Kun surffipaiva on pulkassa on aivan ihana vain katsella auringon laskua ja juoda joko freesia kookosvetta suoraan pahkinasta taikka joskus ottaa Bintang olut tai lasillinen viinia. Tamakin perhepaiva on ollut jalleen taydellinen.  

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat