Niin vaan helmikuukin on jo lähtenyt käyntiin vinhasti. Hei pursuan intoa ja mun on ihan pakko jakaa tämä intoni syy : Tiibetin Budhalaisuuden opettajani ja Lamani on viimein tulossa Balille. Tarjoamme retriitin yhdessä, joka sisältää surffausta ( sitä haluaville ),  joogaa eri muodoissa ja dharman- ja meditaation opiskelua. Luvassa on paljon myös kaikkea muuta ihanaa ohjelmaa kuten kokkaus-kurssi ja temppeli-vierailua. 

Tämä retriitti ei ole tehty rahankiilto silmissä ( tämä viesti joillekin hyvin harvoille ja valituille, jotka mielellään haluavat kommentoida voimakkaasti negatiiviseen sävyyn mainostamisesta ). 

Otamme ainoastaan 20 retriittiläistä mukaan. Tämä siitä syystä, että haluamme tarjota mahdollisimman autenttisen, henkilökohtaisen ja onnistuneen elämyksen.

Voin jakaa tässä ihan henkilökohtaisen tiedon : Lama Marut muutti täysin elämäni useampia vuosia sitten asuessani Singaporessa. Opin häneltä niin valtavasti. Muiden mahtavien asioiden ohella opin mm anteeksi annosta ja sen todellisesta tärkeydestä. Kun sisäistin anteeksi annon merkityksen, että se ei ole "väärintekijää" kohtaan vaan loppujen lopuksi omaa mielen rauhaa varten, aukeni mieletön vapauden tunne. Kuin raskaat henkiset kahleet olisi viimein riisuttu pois. Tämä muutti myös oman käyttäytymiseni muita kohtaan paljon positiivisemmaksi, ymmärtäväisemmäksi ja kaikin puolin nöyremmäksi. Oli kuin pitkän pimeän kaamos-kauden jälkeen joku pisti päälle kirkasvalo-lampun. Tai niinkuin joululauluissa sanotaan : "nyt taisi tulla kesä talven keskelle". Voisin toitottaa tästä loputtomiin sillä nyt on vaan niin paljon parempi olla. Anteeksi antamattamuus syö omaa terveyttä ja mielenrauhaa. Siinä vain ei ole mitään järkeä. 

Tämä retriitti on täyttymässä melko hulppeasti nyt kun paikkojakin on noin vähän. Meillä on erityistarjous  voimassa vielä pienen hetken : jos varaat retriitin 10.2. mennessä, voit ottaa kaverin mukaan 20% alennuksella. Mahtavaa! Qatarilla mm. on ollut joitain hyviä lentotarjouksia Suomesta koska heidän Suomen reittokohteensa  on vielä melko tuore. Elikkä lennot tarvitaan Balin Denpasariin. Ajankohta on 25-30 toukokuuta, tätä kuluvaa armon vuotta. 

Retriitillä saat nauttia laadukkaasta majoituksesta, Balin eksotiikasta ja auringosta sekä aivan ihanista, suussa sulavissa ruuista. Joogatunnit ohjaan minä, mikä on extra bonus Suomalaisille. Saat tarvittaessa apua omalla äidinkielellä. Omaa aikaa on tarpeeksi varattuna opittujen asioiden sulatteluun (ja myös kaiken sen ruuan) sekä uuden sisäistämiseen. Retriitin jälkeen koe uusi valovoimainen onnellinen minäsi ja loista kuin kirkkain tähti taivahan! 

💟 Hienoa helmikuuta, kuullaan taas pian! 

Kommentit (2)

Rk

Voiko retriittiin osallistua ihan aloittelijataso (joogassa ja meditaatiossa)?
Olisi mielenkiintoista kuulla lisää tuosta henkisestä puolesta ja etenkin anteeksiannosta, esim. Lukuvinkkejä,jne. mitä vaan aiheeseen liittyvää.

Kiitos valoisasta ja ilahduttavasta blogista!

ParatiisiSaarenMamma
Liittynyt20.11.2016

Hei RK,

Kiitos viestistä :) kyllä aloittelijat ovat erittäin tervetulleita. Dharman (henkisen puolen) opit ja jooga ovat hyödyllisiä ihan kaikille. Tämä retriitti on suunniteltu aivan joka tasolle.

Voisit vaikka aloittaa sangen mielenkiintoisesta kirjasta nimeltä "How Yoga Works", kirjailija on Geshe Michael-Roach. Kaikki lukemani alan kirjat ovat englanniksi, en valitettavasti pysty antamaan suomenkielisiä lukuvinkkejä. Palaan sinulle vielä asiaan muista kirjoista :)

Kiitos ja valoa elämääsi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat