Loma 6viikkoa on pidetty Euroopassa ja olen palanut takaisin kotiin ja töihin Balille. Yllä on kuvakavalkaadi lomalta sekametelisoppana ja Balille palatessa kampaaja on tietenkin tytön paras ystävä :) Niin ihanaa kuin Euroopassa aina on, Suomi mukaan lukien, kaipasin kuitenkin loman loppua kohden jo kovasti takaisin kotiin Balille. Suurin tekijä kaikista on meidän nelijalkaiset karvaiset vauvat. Benny, Lucky, Panda ja Kissa, he ovat meidän rakkaista rakkaimmat kolme koiraa ja kissa. 

 

Olen täydessä työn pyörityksessä parhaillaan sillä meillä on meneillään kuukauden kestävä hyvin intensiivinen jooga ohjaaja koulutus. Olen siinä mukana opettamassa monenlaista. Vastaan mm joogan filosofiasta. Koulutukset ovat aina aivan huippu aikaa sillä energiat ja vibat ovat katossa ja on suuri ilo seurata innokkaiden jooga ohjaaja kokelaiden oppimis- ja sisäistämisprosessia. 

 

Balilla liikenne sen kuin kasvaa. Huomasin taas hiukan kauhukseni lomalta palatessa, kuinka tukossa tiet ovat. Enää ei ole tiettyjä aikoja päivästä, jolloin ruuhkat syntyy. Kadut alkavat puuroutua autoista, turistibusseista ja mopoista jo ihan hyvissä ajoin. Liikkuminen alkaa olla hiukan haasteellista Ubudissa sillä joudun suhaamaan kodin ja työn väliä ei ainoastaan päivittäin, vaan usein myös pariinkin otteeseen saman päivän aikana. Minulla on uusi Scoopy mopo, joka on viritetty. Se kulkee hyvin sutjakkaasti. Tykkään hiukan jopa hurjastella, tosin liikenneruuhkassa se ei onnistu. Silloin onkin hyvä harjoittaa kärsivällisyyttä ja keskittyä kaikkeen positiiviseen ja hyvään, jota Balilta löytyy. 

 

Pysy kuulolla - Me Naisten tekemä haastattelu minusta tulossa pian. 

 

Kaunista loppukesää ja älä unohda hyviä urheiluharrastuksia Suomen kesän vaihtuessa pikku hiljaa syksyyn!  💟

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka yhden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

Kategoriat