~Katse kaukaisuuteen. Hmm, mitäs sitä tulikaan luvattua?~ 

Kaupallinen yhteistyö SeeBeNow:n kanssa 

 

Oliko uudenvuoden lupauksesi lisää liikuntaa? 

Tuliko salille mentyä? Kuivuiko yritys hyvä kymmenen kokoon lumen tulon myötä? 

On sanomattakin selvää, että hommaa helpottaa, jos koittaa löytää lajin, josta oikeasti tykkää ja jos pystyy harjoittamaan valitsemansa liikuntasuorituksen mahdollisimman helpon yhteyden päässä kodista tai työpaikasta. 

~Olipa kyseessä vaikkapa Yoga Nidra (joogin syvärentoutus tai 'uni'), vähenee siinäkin onnistumisen mahdollisuus jos päästäkseen joogasalille täytyy töiden jälkeen väsyneenä matkustaa ruuhkabussissa tunti per suunta. Kuva Radiantly Alive Yoga studiolta Balin Ubudista.~  

 

Kannattaa siis tehdä realistinen ja ennenkaikkea käyttäjäystävällinen valinta;

- Lajin suorituspaikka helpon ja nopeahkon välimatkan päässä.

- Laji joka tuntuu omalle. Ei ole mitään mieltä 'pakottaa' itseään harrastuksen pariin, joka ei vaan ihan oikeasti iske.

- Jos tuntuu, että päivät vain lipsuvat  käsistä, kannattaa tehdä urheilusuunnitelma. Merkkaa kalenteriin koska haluat liikkua, seuraa kalenteria ja myös noudata ennakkosuunnitelmaa. 

- Motivoi itseäsi oikein. Miksi haluat liikkua? Pelkkä kilojen pudotus määränpäänä ei usein ole pitkällä tähtäimellä realistinen eikä yhtään hauska tahi kestävä motivointi keino. 

- Haluan liikkua koska siitä tulee hyvä mieli. Kasvoihin tulee extra bonuksena terve hehku ilman poskipunaa.

- Liikuntaa harrastavan ja varsinkin joogaajan (olen nähnyt tämän niin monen monta kertaa), silmät ovat kirkkaat. "Silmät ovat sielun peili." 

- Liikkuvan ihmisen kärsivällisyys kasvaa ja pinna venyy uskomattomiin suorituksiin. Kehon ja mielen rauha. Aamen.

- Liikkuvan ihmisen ei tarvitse miettiä ruokavalintojaan hysteerisesti; kroppa alkaa luonnollisesti himoitsemaan terveellisempiä vaihto-ehtoja. Meidän ihana kehomme on viisas. Loppupeleissä se tietää mitä se tahtoo. Liikunnan avulla tämäkin fakta kirkastuu. 

- Liikuntaharrastuksen parista löytyy samanhenkisiä kiinnostavia ihmisiä. Syntyy uusia, kiinnostavia ja inspiroivia ystävyyssuhteita. 

- Moni vanha 'huono' tapa alkaa jäämään. "Nälkä kasvaa syödessä". Myös liikkujan himo kuntoiluun kasvaa luonnollisesti sillä tulokset alkavat tuntua sangen pian ja hyvä olo on paras olo! 

 

Hei ihan oikeasti. Tämä lista on loputon ja voisin siis myös kirjoittaa loputtomiin näistä mielettömistä hyödyistä. Olen toiminut joogan ja liikunnan alalla oppilaana, ohjaajana, kouluttajana, opettajien opena ja menttorina lähemmäs 30 vuotta. Jonkin asteisella kokemuksen syvällä rintaäänellä huutelen. 

 

Fakta on myös,  että kaikki eivät pysty syystä tai toisesta hakeutumaan puntti- tai joogasalille. Henkilökohtaisia syitä on monia. Siksi onkin mahtava asia, että myös kotona voi urheilla ja harrastaa. Monia asioita voi tehdä joko kotonaan taikka ulkona luonnossa laittamatta lanttiakaan likoon. Jee! 

Myös joogata voi melkein missä vain, milloin vain itselle sopii. Ilokseni voin ilmoittaa, että olen tehnyt joogavideo-sarjan josta voi tehdä harjoitusta ohjeita ja demoja seuraten ihan oman kodin mukavasta rauhasta käsin. 

Sarja on tehty kansainväliseen levikkiin joten se on englannin kielellä. Joogavideot ovat 30min pituisia ja episodeja on yhteensä 8. Kaikki episodit läpi käytyäsi voit palata mielen ja tarpeen mukaan itselle sopivaan episodiin uudelleen ja uudelleen. Meitä on useampi ohjaaja, jotka ovat antaneet oman taidonnäytteensä tähän videosarjaan.  Voit käydä tutustumassa videoihin ilmaiseksi osoitteessa www.SeeBeNow.com. Jos teet päätöksen  ottaa vuoden jäsenyyden, joka antaa sinulle rajattoman katseluoikeuden monille toinen toistaan inspiroivimmille ohjaajille, saat jäsenyyden nyt erikoishintaan 50% alennuksella näpyttelemällä promokoodin "sanna" 

 

Siispä, ylös, ulos ja lenkille! Taikka joogavideot pyörimään ja oman kodin ihanassa rauhassa joogailemaan 💟

Täältä : www.SeeBeNow.com 

Mikä onkaan valintasi, tsemppiä ja iloa harjoitukseen ja elämääsi ❤️

 

 

Kommentit (4)

Maria rekisteröitymätön

Hei Sanna, tiedätkö kuinka kauan tuo tarjoamasi 50% alennus on voimassa? Eikö se tarkoittaisi sitä, että vuoden rajaton jäsenyys maksaisi 44,44 dollaria?

ParatiisiSaarenMamma
Liittynyt20.11.2016

Hei Maria,

50% tarjous on voimassa toistaiseksi. Siihen ei ole asetettu aikarajaa. Kannattaa toimia pian sillä minulle ei ole ilmoitettu kuinka kauan SeeBeeNow meinaa tarkota tuon alen joten en pysty 'takaamaan' sen pidempi kestoista pysyvyyttä. Toistaiseksi :-)

Oikein olet laskeskellut, hinnaksi jää todellakin vain 44,44 USD :)

Iloa elämään ja treeniin ♥️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat