Lontoossa ollessa tykkään joogailla Lumi Power Yoga studiolla Hammersmithissä. 

Shala on mukavasti lämmitetty (aiheellista englantilaisissa vanhoissa ja vetoisissa rakennuksissa) ja lähes kaikki tunnit ovatkin 'hot'-merkinnällä aikataulussa. 

 

Shalan omistavat pariskunta, Ari ja Elina Iso-Rautio. Ari on Suomalainen ja hänen vaimonsa Elina on Ruotsista. Lumi Power Yoga noudattaa Baptiste Power Vinyasa Joogan periaatteita. 

 

Kesäisin studio järjestää myös ulkona tapahtuvaa kaikille avoinna olevaa maksutonta 'sataa tai paistaa' joogaa. Nyt heinäkuussa olen ollut Lumi Power Yogan mukana joogailemassa torilla Hammersmithissä keskellä kaupungin sykettä ja myös rauhallisimmissa merkeissä vehreän luonnon ääressä isossa puistossa. Eilen oli pilvinen päivä ja puisto-joogaa aloitellessamme ripsi hiukan sadetta. Sehän ei meitä lannistanut. Sinnikkäästi joogasimme ja sade lakkasi jonkin tovin kuluttua. 

 

Lumi Power Yoga tarjoaa kesäisin uskomattoman tutustumis-hinnan, vaivaisella 30 punnalla saat joogata rajattomasti 21päivän ajan. Tämän tarjouksen voi käyttää vain kerran. Sen jälkeen voi hyödyntää esim 5/10 kerran kortteja. 

 

Löysin tämän studion viime kesänä ikäänkuin vahingossa sillä se on lähellä appivanhempieni kotia ja mainitsemani aivan huippu tutustumistarjous veti minut sisään kuin magneetti. Lumi Power Yoga on juuri sopivan kokoinen treenaamiseen. Se on kotoisa, ystävällinen ja viihtyisä studio ja heidän opettajat antavat mielestäni hyviä avustuksia. He ovat kaikki todella 'hands on'. Lumi Power Yoga järjestää myös jooga ohjaaja koulutuksia ym kursseja. Itse tykkään tukea pieniä, kovasti työtä sydämellä ja intohimolla tekeviä studioita. Voin vain suositella ja lämpimästi. 

 

Kuvamateriaali on muuten omaani paitsi kaksi kuvaa on Lumi Power Yoga:n omaisuutta (lupa kuvien käyttöön sovittu). 

 

Lisää täältä : lumipoweryoga.com

 

 

Hauskaa kesää säästä riippumatta 💟

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka yhden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

Kategoriat