~Kyllä meitä jännitti istua pukin sylissä.~ 

Todistettu nyt se on; joulupukki on sangen kiireinen mies. 

24/12 järjesti Suomalais-Balilaisessa omistuksessa oleva Gayatri Bungalows ihanan oikean Suomalaisen joulunvieton täällä Balin Ubudissa. 

~Gayatrin henkilökuntaa. Kuva: Anita Ikonen.~

Saimme nauttia vatsat täyteen ja perinteitä tietenkin kunnioittaen ähkyksi sekä Suomalaisista- että Balilaisista herkuista.

Illan hämärtyessä saimme jännittävän viestin, että itse joulupukki Suomesta on matkalla Gayatri Bungalowsiin ja on hiukan eksyksissä Jalan Monkey Forestilla (Apinatiellä). Päätimme, että jos alamme laulaa kaikki yhdessä oikein lujaa, niin pukki kuulee meidät ja löytää näin perille. Kajautimme kulkuset, kulkuset ja porsaita äidin oomme kaikki...

~Toimi!! Joulupukki kuuli laulumme ja löysi meidät. Korvatunturin oikea pukki saapui näyttävästi vuokraamallaan mopolla.~ 

Kuuntelimme korvat punoittaen ja sydän läpättäen pukin jännittävää kertomusta kuinka hän oli juuttunut immigration maahansaapumisviranomaisten kynsiin. Viranomaiset tivasivat miksi pukilla oli niin paljon matkatavaraa ja kaikki paketoitu erillisiin nyssäköihin. "Oliko pukki pakannut laukkunsa itse?" "Ei, tonttuni pakkasivat" -erehtyi pukki vastaamaan ja siitäkös soppa syntyi. Pukkia syytettiin myös erittäin raskauttavasta aiheesta; eläinten - porojen, laittomasta maahantuonnista. Porot jäivät karanteeniin ja viimein ristikuulustelusta päästyään, pukki vuokrasi mopon kentältä hintaan 60.000 Indonesian rupiaa (4,20euroa) jolla ajoi tuhatta ja sataa kohti Ubudia ja meitä innokkaasti odottavia Suomalaisia.

~Kuiskuttelimme: "Miksi pukilla on aurinkolasit vaikka oli jo pimeä ilta? Hän tuntui kovin mukavalta mutta niin mysteeriseltä." 

Poikani kanssa harmittelimme, että Bagus lähti käymään jossain ja juuri sillä aikaa tulikin pukki. Voi harmi! Joulupukki tuntui jotenkin arvoitukselliselta. Hän ei luopunut aurinkolaseistaan koko illan aikana. Olimme olleet kaikki kuitenkin vakuuttavasti kilttejä sillä pukki toi meille jokaiselle lahjat ja minä sain vieläpä extra himoitun lahjan; pussin fazerin salmiakkia! Mikä kuolat aiheuttava aarre täällä pallon toisella puolen, kiitos joulupukki! 

~Tropiikin joulussa kauneutta ja komeutta Suomalais-Balilaiseen tyyliin; (vasemmalta) Cinta, Bagus ja Ayu.~ 

Kiitos Ikoset eli Anita, Bagus, Ayu, Cinta ja Gayatri Bungalows! Mikä tunnelmallinen ilta hyvässä seurassa! Tuli joulu sydämeen. ❤️

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat