~Tästä tulee hyvä päivä.~

Hei nyt olen tosi iloinen, sillä sain viimein ääkköset ja öökköset toimimaan! Kielioppivirheitä saattaa tosin jatkossakin vielä tulla (pahoittelut!). En ole mikään kirjailija taikka muutenkaan äidinkielen ammattilainen. Itse asiassa tämä blogin pito on moneen vuoteen ensimmäinen kerta kun kirjoitan suomeksi :)

~Kuvassa lavalla keinohärkä, jonka sisälle laitetaan edesmennyt krematoimista varten. Taka-alalla näkyvä pystyssä oleva, vähän hassun haravan näköinen keppi on apuväline, jolla työnnetään sähkölinjoja pois tieltä.~

Lauantaina töistä kotiin mopolla ajaessa juutuin pieneen liikenneruuhkaan. Balin liikenteen jumiutumat ovat liikuttavia sillä useimmiten ne johtuvat eri juhlallisuuksista ja seremonioista. Joko liikkeellä on kyläläisten seremoniaryhmä taikka kuljetettavana on korkeita rakennelmia krematoimismenoihin; kuten valtavan iso keinohärkä, jonka sarvet tahtovat tarttua jokaiseen sähkölinjaan. Satunnaiset sähkökatkokset johtuvat juuri mm tästä syystä.

~Aamunäkymä  Frii  hotellilta Balin Cangussa.~

Nyt on sadekausi ja yleensä iltapäivällä kahden maissa alkaa vettä tulemaan ja välillä ihan kunnolla.  Eilen ajoimme oikeassa rankkasateessa tunnin matkan Ubudista Cangguun. Sade huuhteli kasvoja. Tunnelmaa keventääkseni lauleskelin joululauluja omaksi ilokseni. Kyllä se viileän märkä ajelu kannatti kun aamulla sai herätä tähän.             

~Aamu kirkastui kirkkaan kuulaana. Tulivuorien silhuetit näyttäytyivät upeasti. Keskellä oleva harmaa rakennus voi jonkun silmään törröttää hiukan epäesteettisesti mutta Balilla ei olekkaan nopon nuukaa  kontrollia arkkitehtuurin suhteen. Ja kuten sanonta kuuluukin, makuasioista ei voi kiistellä. ~

 

Kaikkia ashtangeja kiinnostaa se, että Cangussa on Samadi Bali Joogastudio joka keskittyy ashtangaan mysoren- ja ohjatun harjoituksen muodoissa. Omistajat ovat Damien DeBastier ja Andrea B.C. Drottholm. Vapaapäivinäni Samadi on minun suosikkipaikka oman studion ohella. 

~Samadin alttari.~

 

Jooga-ohjaajalle, joka ohjaa ja kouluttaa työkseen muita, on todellista luxusta päästä aina välillä muiden ohjattavaksi tunneille. Aivan ihanaa! Harjoituksen jälkeen voi mennä surffaamaan taikka vain pulahtaa Canggun aaltoihin. 

~Samadin tehopakkaus Andrea.~

 

 

Samadissa voi myös yöpyä. Heillä on tarjolla  tyylikkäitä ja viihtyisiä  huoneita omalla uima-altaalla. 

~Chillaan harjoituksen jälkeen pienten jälkivenytysten muodossa Samadin altaalla. Yksi heidän ihanista huoneista taka-alalla.~ 

Kiitos, että luit tänne asti ja suloista sunnuntaita sinulle! 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat