Elamalla on monet kasvot. Myos Balin elamalla.

Tanaan ajattelin kuitenkin listata 6 asiaa niista monista, joista olen joka paiva kiitollinen :-)

 

1: Perhe. Taalla Balilla puoliso, poika ja lemmikkielaimet. Lisaksi Balin 'perhe' eli tyokaverit ja muut ystavat.

Koto-Suomessa Aiti, Isa, iso-veli, pikku-veljen lapset ja muu perhe.

Taivaassa rakkaista rakkain pikku-veli isovanhempien seurana.

2: Elossa olo ja Terveys. Saan hengittaa, kroppa ja paakin toimii ja saan ja pystyn tekemaan fyysista tyota josta tulee iloa niin         muille kuin itselle.

3: Aurinko. Valo. Lampo. Ihanaa luille, nivelille ja sielulle.

4: Hieroja kotiin. Yksi Balin todella isoista ihanista eduista. Hierojan saa varattua helposti kotikaynnille eika maksa paljoa; tunnin kokovartalo 6 euroa.  

5: Uima-allas. Meidan kodin pihalla ympari vuotisessa kaytossa oleva. Tykkaan pulahtaa toiden valissa esim lounastauolla.

6: Kotiinkuljetus. Kaikkea mahdollista saa kotiin tuotuna ja yleensa ilman lisamaksua. Viikottain saamme tuoreet vastapuristetut mehut ja kookosvedet seka koiranruuat. 

Joka paiva olisi hyva muistaa olla kiitollinen. Pienista isoista asioista. Jos ei keksi mitaan muuta niin aina voi olla kiitollinen siita, etta taas sai herata uuteen paivaan elossa. Ja terveena. Kiitollisuus kasvattaa onnellisuuden tunnetta. 

Kiitos siita, etta luit :-) 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat