Kesäinen tuulahdus Tukholmasta!

Asuttuani nyt jo 9 vuotta Aasiassa ja 20 vuotta pois Suomesta, huomaan joka kesä Euroopassa lomaillessa , miten upeasti asiat ovat erityisesti Suomessa ja Ruotsissa. Puhdas, raikas ilma, kranaasta juotavissa oleva raikas vesi, palvelut, ihan kaikki pelaa joka suhteessa. Voi tästä ylistyksen listasta tulisi hurjan pitkä! 

Tukholmassa oleillessani treenaan Yoga Styrka studiolla Östermalmilla. Se on minun lempparipaikka jo muutaman viimeisen vuoden ajalta. Hyvin kotoisa, ystävällinen ja lämmin tunnelma. Kaikkea löytyy mm circuit trainingistä ashtanga- ja yin joogaan. Lisäksi heillä on kesäisin aivan pökerryttävän halpa tarjous : vain 300SEK ja treenaat 3viikkoa rajoituksetta. No sehän minulle sopii joka suvi, kiitos vaan! 

Tukholmassa nautin myös pitkistä päivittäisistä kävelylenkeistä meren rantoja pitkin. Rantaviivaa jatkuu loputtomiin ja helposti tulee kävelleeksi tuntitolkulla tuosta vaan. Suomessa ja Helsingissä tykkään tosi paljon pyöräilystä. Ostin uuden pyörän tänä kesänä ja erityisesti Vantaalla olin pökertyä pyöräteiden valtavasta tarjonnasta ja huippulaadusta.  Kesäliikunta paras liikunta. 

Seuraava Euroopan Tourneeni stoppi on Lontoo. Sieltä pian lisää!

 

ihanaa kesää Suomalaiset ja muistakaa liikkua paljon ulkona, se ei maksa mitään 💟

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka yhden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

Kategoriat