Smoothiet ovat ruokaa johon en kyllästy. Jos ovat oikein erityisherkullisia niin silloin en osaa kyllä päättää ja nautin kahta erilaista samaan aikaan. Miksikäs ei? 

Vihreässä on mm spiruliinaa ja valkeassa maapähkinävoita. Molemmat lurpsista, niin herkullisia. 

Kuvassa sunnuntain meikitön-look. Kutsutaan tätä vaikka 'post ashtanga Yoga glow:ksi'. 

Olen saanut viimeaikoina pyyntöjä kirjoittaa joogan eri lajeista ja Balin arjesta. Tulossa on asiaa. Molemmista. Pysy kuulolla. 

 

Ihanaa sunnuntaita 💟

Kommentit (1)

Papaija

Hei! Koitin kommentoida tuohon durian-hedelma-postaukseesi, mutta jostain syysta en siina onnistunut. Meilla Etela-Intiassa raakaa papaijaa kaytetaan tosi paljon ja siita tulee aika namia ainakin tamanlaisella reseptilla: Papaija kuoritaan, siemenet poistetaan ja hedelmaliha pilkotaan pieneksi hakkeeksi (itse kaytan sellaista silppuria). Tassa reseptissa papaijan tulee siis nimenomaan olla ihan raaka ja kylmanvihrean varinen, jotta siina ei ole paljon makeutta mukana. Kookosraastetta, muutama vihrea chilipalko, muutama pieni sipuli, pari valkosipulin kyntta, jeerakuminan siemenia, kurkumaa ja suolaa hurautetaan tehosekoittimessa(tai sauvasekoittimella) sekaisin. Ala lisaa vetta. Laita oljy kuumenemaan, pista sinapinsiemenet porisemaan oljyyn ja heita pari currynlehtea (jos on), sitten vain papaijasilppu ja kookosraaste-mausteseos mukaan ja sekoittele hyvin. Anna hautua suht pienella liekilla kannen alla kunnes papaija on pehmeaa ja kookos kypsynyt. Tata valmistustapaa kutsutaan meilla Etelassa "thoraniksi" ja se on yksi meidan muksujen suosikeista. Tuota samaa kookosraastesysteemia voi kayttaa vaikka minka vihanneksen kanssa, esimerkiksi papujen tai vaikkapa porkkanan. :-) Kiva blogi sinulla, tosi mielenkiintoista lukea! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat