~Vuoden vikan päivän aamuisia tunnelmia - ohjasin Ashtanga Vinyasa tunnin täpötäydelle salille. Ihan yksi lempparitapa päättää tämä vuosi. Olen kiitollinen tästä työstä ja näistä ihanista oppilaista.~ 

~Salilla kihisi keskittynyt trooppisen hikisen autuas tunnelma.~

Moni on suunnitellut uudenvuoden lupauksia. Kuten harrastaa enemmän, esim joogaa. Oletko itse miettinyt lupauksia uudelle vuodelle? Teitkö niitä vuosi sitten ja kauanko kestivät? 

En itse perusta kauheasti uudenvuoden lupauksista. Jos jotain todella ja ihan oikeasti sydämestään haluaa, sen päätöksen voi tehdä koska vaan. Siihen ei tarvita vuoden vaihtumista motiiviksi. 

Tätä kirjoittaessa kello on Balilla ilta puoli yhdeksän. Naapureiden ja kyläläisten ilotulitteet paukkuvat lasten riemuksi ja eläinten kauhuksi. Meidän koirat piilottelevat pöydän alla. Onneksi on aamulla varhain töihin meno niin ei tarvitse juhlia...hih! Ihan huippua päästä ohjaamaan uuden vuoden ensimmäisenä aamuna energinen vinyasa tunti. 

Ehdotan seuraavaa, uudenvuoden lupausten sijaan voisi itseään motivoida positiivisuudella joka päivä. JOKA päivä. "Positiivinen ajatus aamulla värittää sävyn koko päivälle." Entäpä, jos vuoden joka aamuna, aloittaisi päivän ajattelemalla jotakin positiivista kuten sitä, miten monesta asiasta voikaan olla kiitollinen: "Ihanaa huomenta! Taas sain herätä elossa, kiitos!" 

Itselleen voisi värkätä vaikka pientä listaa. Kutsuisin tätä positiivisuudenmantraksi paremminkin kuin erinnäisiksi  "lupauksiksi". 

- Olen kiitollinen joka päivä jostakin. Kuten vesipisarasta tai auringon valosta. 

- Olen enemmän läsnä. Puhun vähemmän ja kuuntelen enemmän. 

- Harjoitan anteeksiantoa ja hyväksyntää, aloitan itsestäni. 

- Jatka tästä omaa listaa . . . 

 

Ihanaa, tervettä, tasapainoista hyvän olon uutta vuotta! ❤️

Bali smiles ♥️

 

 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat