~Halusin ihan kauheasti joulukuusen. Balilla ei ole havukuusia. Tällainen ratkaisu syntyi. Mieheni oma design.~

 

~Joulu näkyy pienillä tavoilla Balillakin. Tässä Ubudissa olevan Atman ravintolan versio.~

 

Mainitsin aiemmassa blogissani xmas shop nimisen liikkeen, joka myy kaikkea vain ja ainoastaan jouluun liittyvää. Se on vuoden ympäri auki oleva erikoisliike Ubudissa. Putiikin pitäjien auki-olo logiigga ei vain ihan täsmää omani kanssa. Liike on ollut nyt joulukuussa kiinni. Vuoden muina aikoina ei kauheasti tule mieleen mennä jouluostoksille ja nyt kun on sesonki ja joulufiilistä vaikka muille jakaa, liikkeen ovi pysyy kiinni. Ehkä se on mennyt konkkaan?

 

~Glögin korvike. Vegaani raakasuklaa-avokado smoothie. Tähän olen melkein addiktoitunut.~ 

 

Onneksi ihan oikeatakin glögiä  saa maistella Balin Ubudissa  jouluna 24.päivä, sillä Suomalaisomistuksessa oleva Gayatri Bungalows järjestää Suomalaisen joulujuhlan jouluruokineen ja pukin kera. Sitä odotellessa, käyn nykimistä sitä xmas shopin ovea. Mitä luulette, avautuuko ovi sille, joka koputtaa? 

 

 

Kommentit (2)

Vierailija

Vähän erilainen, mutta hieno joulupuu. Kiitos kivasta blogista. Hyvää joulua!

Mervi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat