~Tälläinen puusta ja metallista käsintehty taulu lähti minun mukaan.~

 

Nyt se oli auki! Ubudissa vuodenympäri toimiva "xmas shop" joka tosin on ollut joulukuussa kiinni mutta tänään lykästi viimein. Kaikenlaista kivaa pikku joulukrääsää lähti mukaan. Miellyttävä asia on se, että tavara ei ole mitään Kiinalaista muovirihkamaa vaan Balilaisten käsityönä tehtyä. Materiaaleina puu, metalli, lasi ja luonnosta keräiltyä oksia, käpyjä ym.

 

~Näistä kävyistä iski kyllä pieni kaukokaipuu pohjolaan.~

 

~Aika liikkiksiä nämä heidän kyltit. Tyypillinen näkymä takana: palanen Balilaista perhetemppeliä.~ 

 

~Lumi-ukkoja maalatusta metallista.~

 

~Tähtikuvioisia kevyestä pellistä tehtyjä ovi- ja seinäkoristeita lähti myös mukaan.~ 

Vaikka emme markkinataloutta rikasta joululahjoja ostamalla, sisälläni asuva pieni joulunlapsi haluaa kumminkin pientä fiilistelyä joulukoristeiden muodossa. Kivojen koristeiden ei todellakaan tarvitse olla kalliita ja lisäksi ne  voivat olla tehty kierrätetyistä materiaaleista kuten monet "xmas shopin" tuotteet. 

Käsistään näppärä ja ideoiltaan rikas tekee itse omat upeat koristeet. Itse en kuulu lahjakkaiden näpertelijöiden  kärsivälliseen joukkoon ja kannatankin ilolla tätä pientä paikallista käsityö-putiikkia. 

Jouluun enää 5 yötä! Kivaa odotusta :-) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat