Joulukuun toinen ja mina olen ihan joulufiilareissa! 

Ei joulu taalla ainaisessa auringossa ja lammossa tunnu tai nay missaan mutta kun se onkin minun lapsekkaassa sydammessa.

Tulee kauhia kotimaan kaipuu AINA joulukuussa. Pikkupakkanen, lumi, jouluiset herkut, GLOGI (voih!), isa ja aiti. Jouluvalot ja koristeet. Kynttilat, Hoosiannat ja varpunen jouluaamuna. Kuusi, joulukuusi...

~Meilla on paljon papaijapuita. Ajattelin laittaa siihen jouluvalot. Kavisiko kuusen korvikkeena?~

~Loysin tallaiset taalta viime jouluna. Joulu-ukot. Kasityona tehty puusta. Aika hienot?~

Tassa meidan lahella on 'xmas shop', putiikki, joka myy vuoden ympari kaikkea vain jouluun liittyvaa. Aika kitsi idea. Joulun aikaan se kauppa tuntuu aivan ihanalta ja muina aikoina jotenkin naurattaa.Taytyykin menna pian taas sinne aarteiden metsastamiseen. Laitan vaikka kuvia sitten mita ihanuuksia sielta sain.

~ Kuva Suomalaisten joulunvietosta Balin Ubudissa joulukuussa 2015~ 

Onneksi meilla pieni ja reipas Suomalaisten ryhma jarjestaa yhteisen joulunvieton. Ensi viikolla juhlimme Suomen itsenaisyyspaivaa. Poydassa on herkkuja Balilaiseen ja Suomalaiseen tapaan. Illan aikana katsomme Tuntemattomaan Sotilaan. Siina on englantilainen tekstitys niin mm Britti-miehenikin ja muutamat muut paasevat tunnelmaan mukaan. 

Nyt mun taytyy liueta tasta taas studiolle opettamaan FlyHigh Yogaa. Siina riiputaan kuin lepakot katosta ylosalaisin. Tosi hauskaa, meilla on aina melkoinen naurun remakka!

Hei ihanaa perjantaita ja viikonloppua! 

  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat