Kaikki Suomen ihanat äidit - hyvää äitien päivää!

 

Erityisesti ajattelen juuri nyt lämmöllä tietenkin omaa äitiäni Eiraa. Maapallon toisella puolen asumisessa on haastavin puoli olla niin kaukana läheisistä, perheestä ja ystävistä. 

 

Tietyllä tapaa taustalla kalvaa pieni huono omatunto siitä, etten ole ikääntyvien vanhempieni tukena. Äitini on saanut elämänsä aikana käydä läpi koettelemuksia  enemmän kuin yhdelle ihmiselle saisi yhden inkarnaation aikana kerralla antaa. Olen meistä kolmesta sisaruksesta se ainut vielä elossa oleva ns terve yksilö. 

 

Usein ajattelen äitiäni kuinka hän on jaksanut kaikesta selviytyä ja säilyä edelleen niin positiivisena. Äitini sanoin: "Olen kuin teflon-pannu". Ja tuo on varmasti totta. Mikään koettelemus ei häneen ole tarttunut niin pahasti kiinni, että olisi hänet nujertanut. Paljon on minulla vielä opittavaa äitini viisaudesta ja vahvuudesta. Äitini on sota-ajan lapsi, kaiken nähnyt ja kokenut. On meillä Suomalaisilla vahvat juuret Sisulla lannoitettuna.

 

Kaikki Suomen Äidit, kiitos! - Tänään juhlistamme teitä upeat naiset! 💟

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Sannan rakkaus on Bhakti Jooga ja intohimo on musiikki ja chanttaus. 

Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ja oman äidin kotona tekemän hillon ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat