Vitsi, tämä on taas ihana viikonloppu. Eilen normi tapaan vedin ohjatun ashtanga jooga-tunnin täpötäydelle salille meillä Radiantly Alivessa Ubudissa ja tänään aamulla pääsin itse nauttimaan suloisesta oppilaan roolista Damien deBastierin ohjaamalla ashtanga tunnilla Samadi Balissa. 

 

Damien on yksi ehdottomista suosikeistani mitä tulee ashtangaan. Hän tuleekin vierailevaksi ohjaajaksi meidän Radiantly Alive kuukauden kestävään jooga-ohjaaja koulutukseen nyt elokuussa. Meillä on mahtava tiimi kasassa alan ammattilaisia. 

Tässä lisätietoa kursseista Balilla kiinnostuneille: 

https://www.radiantlyalive.com/teacher-trainings

 

Tuo lähestyvä koulutus, kurssit ja työpajat ovat pitäneet minua sopivan kiireisenä ja nyt on pienen breikin aika. Minun opettajani Lama Marut on saapunut Balille ja meillä alkaa tänään Canggussa retriitti. Mieletöntä. Retriitin päätteeksi pidämme Radiantly Alivessa kolme päivää kestävät "The Spectrum of Yoga" sessiot Lamajin ohjaamina. Lama Marut on aivan huippu tyyppi. Jos jollain on yhden elämänkaaren aikana ollut jo monta elämää, niin se on juuri Lama Marut: entinen surffari, moottoripyörä harrastaja, oli 8 vuotta Buddhalaisena munkkina, PHD comperative religions, kirjojen; 'The Spiritual Renegade's Guide to a Good Life' ja 'Be Nobody' luoja........olen oppinut näiden viime vuosien aikana niin valtavasti häneltä. Mielestäni on erittäin tärkeää, että on oma menttoori tai tietynlainen esikuva omalle elämälle. Erityisesti jooga-ohjaajan ja -kouluttajan roolissa ei pidä ja saa jäädä tuleen makaamaan. On aivan ihanaa, ettei koskaan ole valmis! Aina on jotakin uutta opittavaa itselle jota voi sitten vuorostaan jakaa myös muiden hyödyksi. 

 

Sitten on aina välillä näitä hauskoja hetkiä, että joku oppilas kirjaimellisesti hyppää syliin. 

 

Nimimerkillä 'ainainen opiskelija' 💟

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat